Ціле деко у духовці: цікавий рецепт котлет “Ватрушок” з сирною начинкою, які здивують оригінальною подачею

Готуємо дуже незвичайні котлети у духовці, без масла та зайвого жиру. Вони мають чудовий вигляд та добре смакують. Саме те, що потрібно після новорічних свят.

Котлети, це дуже популярна страва, що готується з будь-якого виду м’яса, а кожна господиня має свій унікальний рецепт цієї страви. Проте, що робити, коли стояти біля плити не хочеться, а почастувати смачненьким себе та родину треба?

У нас є відповідь. Пропонуємо приготувати прості, але дуже смачні котлети у духовці. Вони не тільки потребують менше зусиль, а і є більш корисними за звичні, адже для їх приготування не використовується олія. Саме те, що потрібно після зимових свят.

Інгредієнти

Свинина – 500 грамів;
Цибуля – 2 штуки;
Яйце – 1 штука;
Хліб – 2 шматочки;
Сир – 100 грамів;
Сметана – 2-3 ложки;
Кріп – на свій смак;
Сіль і перець – на свій смак.

Інструкції з приготування

Готуємо фарш. Для цього нарізаємо свинину на шматки. Хліб нарізаємо. Якщо хліб не свіжий, то розмочіть його у воді, або молоці, якщо свіжий, то в цьому нема потреби. Також розрізаємо цибулю на декілька частин.

Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою
Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою

Всі інгредієнти переміщуємо у блендер, солимо та перчимо, також можна додати улюблені спеції – паприку, суміш перців, часник. Перемелюємо все до однорідності. Якщо немає блендера, можна використати м’ясорубку.

Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою
Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою

Для начинки натираємо сир та додаємо до нього сметану. Зелень дрібно шинкуємо, можна використати сушену зелень, або готову приправу “італійські трави”. Все гарно перемішуємо.

Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою
Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою

Формуємо котлети та викладаємо їх на застелене пергаментом деко. В центрі робимо ямочки. В ямочки викладаємо начинку. Ставимо деку у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо 25 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку. Подавайте відразу після приготування. Смачного.

Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою
Рецепт приготування котлет зі смачною начинкою

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?