Рецепт кульок із крабовими паличками: вишукана закуска за пару хвилин, яка розлетиться за секунди

Якісна закуска на столі — це завжди прекрасний бонус до будь-якої нагоди, у тому числі звичайної вечері у сімейному колі. Просто спробуйте приготувати цю смакоту вдома.

За останні 30 років крабові палички щільно увійшли у наше буденне життя. Хоча це абсолютно новий продукт на тлі тисячолітніх кулінарних традицій, у зв’язку з його появою з’явилася маса нових рецептів, і це великий плюс, особливо для тих, хто полюбляє експериментувати на кухні.

Деякі господині вдаються до приготування з них котлет, хтось робить ставку на салати, а хтось робить намазки. У будь-якому випадку усе це виходить неймовірно смачним, адже крабові палички мають дуже легкий та ніжний аромат.

Ми пропонуємо вам спробувати приготувати кульки з крабових паличок. Вони виходять дуже смачними, а на їх виготовлення іде зовсім мало часу. Таким чином ви зекономити свої сили, а також отримаєте швидкий та приємний результат.

Безумовно, до даної закуски також можна додати свої інгредієнти. Наприклад, неймовірним чином смак доповнить якісний твердий сир. Також замість кунжуту можна використати інше насіння, яке не буде псувати смаку страви, а навпаки надасть йому нових акцентів. У будь-якому випадку, як би ви не інтерпретували дану смакоту, вона вийде дуже привабливою на вигляд та смачною.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 100 г;
  • Яйце – 2 шт;
  • Сирок плавлений – 2-3 шт;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Майонез – 2 ст.л;
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Як приготувати кульки з крабових паличок

Розігрійте сковороду і притрусіть її кунжутним насінням. Злегка просмажте їх. Крабові палички очистіть від упаковки та подрібніть.

Рецепт приготування новорічної закуски Сирні кульки
Рецепт приготування смачної закуски Крабові кульки

Те ж саме проробіть з вареними круто яйцями. Часник видавіть через прес, додайте майонез, сіль, улюблені спеції і все добре перемішайте до однорідності.

Рецепт приготування новорічної закуски Сирні кульки
Рецепт приготування святкової закуски Крабові кульки

Сформуйте кульки і кожен рясно обваляйте у кунжуті. Смачного!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?