Від такого мʼяса потече слина: робимо соковиті відбивні зі свинини з помідорами та сиром в духовці. Улюблені

Почувши назву страви, відразу виникає бажання насолодитися її смаком. Відбивні зі свинини з помідорами та сиром зроблять ваш вечір незабутнім. Спробуйте приготувати та особисто у цьому переконайтеся.

Поціновувачі м’ясних страв точно залишаться у захваті від відбивних зі свинини. Ніжний смак, незабутній аромат, приємний вигляд, так і манить, аби скоріше дізнатися, як зробити таку смакоту.

Крім того, свинину готуватимемо в духовці, що дозволить подати на стіл кориснішу страву. Вона буде не такою жирною, а ви при цьому витратите менше часу на кухні. Так, не доведеться обсмажувати кожен шматочок окремо. Відбиватимемо м’ясо спеціальним кухонним молотком, потім паніруватимемо в борошні та яйці й, звичайно, не обійдемося без спецій.

Соковиті відбивні зі свинини з помідорами та сиром в духовці

Інгредієнти

  • Філе свинини – 4 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно
  • Вода
  • Сир Моцарела – 300 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець – 0, 5 ч. л.
  • Помідори (середні) – 2 шт.
  • Спеції до м’яса – до смаку
  • Олія для смаження

Приготування

Для початку добре відбиваємо свинину кухонним молотком. Потім занурюємо її у холодну воду, в яку додаємо сіль та перець. Тримаємо так протягом 15 хвилин.

Зручними шматочками нарізаємо помідори, натираємо за допомогою тертки сир, до речі, можна брати будь-який, в залежності від ваших смакових уподобань.

Виделкою збиваємо яйця. Потім дістаємо м’ясо з води, не обсушуємо його, а відразу посипаємо спеціями. Обвалюємо спочатку в борошні, далі занурюємо в яйце й обсмажуємо на розігрітій сковороді з олією до готовності з обох сторін, приблизно по 2 хв.

Деко застеляємо пергаментним папером, викладаємо обсмажені шматочки м’яса. На кожному робимо сіточку з майонезу, кладемо помідори, знову змащуємо трохи майонезом та посипаємо натертим сиром.

Соковиті відбивні зі свинини з помідорами та сиром в духовці

Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 10 хвилин. Дістаємо та смакуємо неймовірними відбивними. Всім смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.