Котлети з курячих шлунків — оригінальний спосіб приготування субпродуктів: навіть діти будуть в захваті

Традиційно котлети ми готуємо з фаршу або рубленого м'яса. Окрему категорію складають котлети, які відбиваються та згортаються у рулет. Але також можна приготувати дану страву з субпродуктів.

Далеко не у всіх сім’ях субпродукти користуються популярністю. І тим не менш, в них є маса плюсів. По-перше, вони набагато дешевші за звичайне м’ясо. По-друге, багаті на мікроелементи та вітаміни, і не поступаються по кількістю білка у своєму складі. А по-третє, з них неймовірно просто готувати страви, але якщо, звісно, ви знайомі з основними нюансами технології.

Котлети ми звикли вживати у вигляді комбінації фаршу з хлібом та яйцем. Так само є популярними вироби з відбитого м’яса з начинкою всередині. Але у даному рецепті ми пропонуємо вам спробувати котлети саме з субпродуктів. Вони вийдуть набагато дешевшими, дуже смачними і при цьому дієтичними, адже матимуть набагато меншу частку жиру.

Щоб зробити страву ще смачнішою активно додавайте різноманітні спеції, не шкодуйте зелені, а також супроводжуйте котлети смачним гарніром. Наприклад, ідеально підійде пюре або печена картопля. Так само добре пасує гречана каша, макарони, тощо.

Інгредієнти

  • Шлунок курячий – 1 кг
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 шт.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Манна крупа – 4 ст. л.
  • Сіль – 1.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Черствий хліб – 50 г
  • Олія – 60 мл

Як приготувати смачні котлети з курячих шлунків

Для початку необхідно добре промити шлунки, а також очистити їх від плівок. Цибулю та часник прокрутити у м’ясорубці. Так само пропустити шлунки.

Як готують котлети в Німеччині – без смаження та олії
Як готують котлети с курячих шлунків 

Вносимо до отриманої маси Манкуніанців, сіль, курячі яйця, перець, а також попередню замочений хліб. Добре перемішайте масу та залиште на 20 хвилин, щоб манка набухла.

Далі формуємо з отриманого фаршу котлети, ставимо розігріватися сковороду. Обсмажуємо котлети з обох сторін на середньому вогні до появи золотавої скоринки.

Як готують котлети в Німеччині – без смаження та олії
Як приготувати смачні котлети

Подавайте готові котлети теплими з будь-яким гарніром або свіжими овочами. Приготуйте й ви!

Також не бійтеся вносити свої інгредієнти. Наприклад, сміливо ставте брусок сиру всередину.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.