Готуємо найсмачнішу картоплю з грибами й отримаємо чудову вечерю: таку не соромно поставити і на святкування

Думаєте, що запечена картопля вас більше нічим не здивує? Спробуємо переконати в іншому. Розповімо, як вразити родину простою, але в той же час вишуканою вечерею.

З картоплі ми можемо створити безліч кулінарних шедеврів. Ба більше, смак кожної страви буде відрізнятися від її взаємодії з іншими інгредієнтами та спеціями. Вона прекрасно смакує з грибами, беконом чи ковбасою, із зеленню та часником або з овочами. І це лише кілька ідей, адже можливості тут безмежні.

Пропонуємо приготувати й потішити сім’ю вечерею з картоплі та грибів. Так, це одне з відомих поєднань, яке кожного разу вдається зробити по-новому та з кращим смаком. Страва підійде як і для повсякденного вживання, так і прекрасно впишеться до святкового столу.

Картопля з грибами

Інгредієнти

  • Картопля
  • Гриби гливи
  • Цибуля
  • Рослинна олія – 50 г
  • Сіль, перець
  • Куркума, приправа для смаженої картоплі, паприка, мускатний горіх

Приготування

Миємо картоплю, чистимо та нарізаємо. Далі додаємо сіль, перець, куркуму, трохи приправи для смаженої картоплі, паприку та рослинну олію. Добре перемішуємо.

Перекладаємо її на деко для запікання. Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 30-40 хвилин. Запікаємо до готовності. В процесі приготування один раз перемішуємо.

Гриби розділяємо на невеликі волокна, обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю олії до випарування рідини. Відправляємо попередньо нарізану цибулю. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору, додаємо сіль, перець, мускатний горіх.

Картопля з грибами
Картопля з грибами

З’єднуємо картоплю з грибами, перемішуємо, а потім насолоджуємося з родиною чи гостями за столом. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.