Сирні млинці до чаю: готуємо неймовірну страву, яка швидко нагодує та стане хорошим перекусом для дітей

Спробуйте приготувати ніжні та дуже смачні млинці з сиром, які сподобаються і дітям, і дорослим. Ситно нагодують всю родину або стануть прекрасним доповненням до чаювання.

Млинці мають шалену популярність. Їх подають з різними закусками чи начинками. Страва є традиційною для слов’янських народів і її готували ще за язичницьких часів.

Існують різні рецепти приготування млинців. Можна робити з пшеничного, кукурудзяного та рисового борошна або на основі манки чи пшона. Розповімо, як здивувати рідних неймовірно смачними, ароматними й апетитними сирними млинцями.

На відміну від налисників, сир будемо не загортати у млинці, а додавати до тіста. Ідеально підійдуть для швидкого ситного перекусу. Вашій родині, а особливо дітям неодмінно сподобається.

Сирні млинці

Рецепт простий та зрозумілий. Ба більше, для приготування не знадобиться великої кількості інгредієнтів. Якщо у вашому холодильнику знайдеться кефір, яйце, рисове борошно та вершкове масло, то все інше підготувати не стане проблемою.

Інгредієнти

  • Кефір 1% – 100 г
  • Розпушувач – 1/3 ч. л.
  • Сіль – дрібка
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно рисове – 2 ст. л.
  • Сир – 25 г
  • Вершкове масло – 3 г

Приготування

В глибокій посудині з’єднуємо кефір, розпушувач та сіль. Добре перемішуємо. Кефір при цьому запіниться.

Потім додаємо яйце і знову перемішуємо. Далі всипаємо борошно.

Натираємо на тертці твердий сир та перемішуємо.

Сковороду змащуємо олією при смаженні першого млинця. Черпаком наливаємо тісто та обсмажуємо кожен млинець з обох сторін.

Сирні млинці
Сирні млинці

За бажанням готові млинці можна змастити вершковим маслом. Кличте рідних і мерщій куштувати. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.