Не тільки смачний, але й корисний сніданок: лаваш з кисломолочним сиром, який можна їсти хоч кожного дня

Ділимося ідеєю швидкого та оригінального сніданку. Робимо прості, бюджетні й дуже смачні конвертики з лаваша із кисломолочним сиром. Коли не знаєте, що нового приготувати, обов'язково їх спробуйте.

Навіть найпростіші ідеї рецептів можна перетворити на вишукані кулінарні шедеври. В цьому питанні важлива кожна дрібниця, починаючи від подачі страви, закінчуючи смаком. Утім, зранку не завжди хочеться довго стояти біля плити, вигадувати щось особливе та займатися чудовою презентацією.

На допомогу приходять рецепти простих сніданків, які не вимагають від вас великих зусиль. Їх можна готувати хоч кожного дня. Конвертики з лаваша із кисломолочним сиром робити дуже швидко і легко. Начинка виходить з приємним вершковим смаком. Якщо хочеться підсилити ефект, тоді використайте сулугуні чи моцарелу.

Лаваш з кисломолочним сиром

Прекрасний варіант сніданку, коли поспішаєш на роботу чи на навчання або хочеш здивувати родину чимось цікавим та смачненьким. Ситне гармонійне поєднання кисломолочного та твердого сиру точно втамує голод і неодмінно всім сподобається. Крім того, для приготування знадобиться невелика кількість інгредієнтів, що робить цей рецепт справді доступним.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир 5% – 180 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Сметана – 2-3 ст. л.
  • Лаваш
  • Сіль – до свого смаку

Приготування

Кисломолочний сир перекладаємо в глибоку посудину. До нього на тертці натираємо твердий сир. Потім додаємо сметану, на смак солимо та перемішуємо.

Кожний лист лаваша розрізаємо на 3-4 смужки. На смужки викладаємо начинку і завертаємо трикутником.

Лаваш з кисломолочним сиром

Обсмажуємо на вершковому маслі або рослинній олії до золотистої скоринки. Викладаємо на тарілку та із задоволенням смакуємо. Всім смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.