Сирники моєї бабусі – просто знахідка: беремо мало інгредієнтів, а насолоджуємося по максимуму. Неймовірні

Сирники вважають домашньою теплою стравою, яка викликає приємні асоціації. Вони є улюбленими більшості дітлахів, оскільки можуть стати хорошим десертом для чаювання.

Страву відносять до традиційної української та деяких слов’янських кухонь, яка виготовляється з домашнього сиру. Можна подавати зі сметаною, йогуртом, фруктовим соусом, медом чи ягодами. Вибір дуже різноманітний, все залежить від ваших смакових вподобань та побажань.

Сирники

Отриману масу формують у круглі сирники, які посипають борошном і смажать на розігрітій пательні до золотистої скоринки. Діти обожнюють смакувати ними як десертом. Ця страва часто вважається сніданком або перекусом. Її популярність полягає в смачному поєднанні м’якості всередині та хрусткості ззовні. Готувати швидко та в одне задоволення.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир 9% – 700 г
  • Жовток – 2 шт.
  • Цукор – до смаку
  • Манна крупа – 4 ст. л.
  • Рисове/пшеничне борошно – 1,5 ст. л.

Приготування

Перекладаємо сир у глибоку посудину. Додаємо жовтки, цукор та манну крупу. Перебиваємо все блендером або можна перетерти сир через сито. Залишаємо масу на 15 хвилин.

Далі всипаємо борошно, добре перемішуємо та формуємо з тіста кульки. Посипаємо робочу поверхню борошном або манкою та за допомогою стакана формуємо шайбочки.

Дошку накриваємо харчовою плівкою, викладаємо одну половину сирників, яку можна відправити в холодильник на 1-2 години. Іншу половину будемо смажити.

Сирники

Обсмажуємо сирники на маленькому вогні під кришкою орієнтовно 5 хвилин. Подаємо з ягодами, медом чи з будь-яким солодким соусом. Однак, якщо хочете інший смак страви, тоді подавайте зі сметаною. Всім смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.