Такі деруни без картоплі розмітають за 1 секунду: ви точно ще не пробували так їх готувати. Шикарний рецепт

Незвичайний рецепт звичної для багатьох країн страви. Напевно не багато хто знає, що деруни можна готувати з капусти, головним інгредієнтом страви вона і буде.

Деруни з капустою є чудовим варіантом для тих, кому набридли м’ясні котлети або ж для людини, яка в принципі не вживає м’ясо. Такі деруни дуже ситні, смачні та апетитні. Їх можна подати до столу на сімейне чаювання.

Вони чудово поєднуються з кетчупом, сметаною або улюбленим соусом, який є у вас в холодильнику. Подавати їх можна просто без соусу. Вони чудово гармонують зі свіжою зеленню та овочами. Бажано вживати хоча б у теплому вигляді. Приготувати їх набагато простіше, ніж картопляні! Важливо дотримуватися всіх пропорцій і у вас обов’язково все вийде! Готуйте із задоволенням та ділитесь рецептом зі своїми друзями.

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 1 шт
  • Капуста білокачанна – 500 г
  • Морква – 1 шт
  • Сметана – 2 ст.
  • Борошно пшеничне – 3 ст.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Спеції – 1 за смаком

Як приготувати смачні деруни

З капусти необхідно зняти верхнє листя і тільки тоді її потрібно промити під проточною водою, а моркву просто очистити від шкірки і теж промити. Капусту необхідно нарізати якомога дрібніше. Для даної процедури рекомендую використовувати овочерізку.

Як приготувати золотаві деруни
Як приготувати золотаві деруни

Шинкуйте капусту тією насадкою, якою можна очищати овочі. Яйце знадобиться велике, якщо у вас середні, краще використовуйте 2. У загальну ємність з капустою додаємо натерту на великій тертці моркву та сметану. Ретельно перемішуємо.

У капустяну масу поступово вводимо борошно. Ретельно перемішуємо, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися. Додаємо сіль 0.5 ч. л., чорний мелений перець або суміш перців 1/3 ч. л. і цукор для смакового балансу 1 щіпку. Ще раз перемішуємо і відразу приступаємо до термічної обробки оладок.

Деруни за лічені хвилини
Деруни за лічені хвилини

На сковороду наливаємо олію 1 ст.л., розподіляємо її силіконовим пензликом по всьому дну, добре прогріваємо і за допомогою ложки викладаємо капустяне тісто. З першого боку обсмажуємо на максимальному вогні до рум’яної золотистої скоринки, а з другого зменшуємо вогонь до середнього та обсмажуємо під кришкою, щоб уникнути непропеченого всередині. За таким принципом чинимо з кожною партією оладок.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.