Швидка закуска на цілу родину на всі випадки життя: готуємо вафельні “Риб’ячі хвостики”, як з дитинства

Деякі закуски, знайомі нам з дитинства, досі займають велике місце у нашому серці та раціоні. А деякі ніби назавжди відійшли в минуле. Давайте згадаємо, як приготувати популярну закуску з минулого.

Закуски завжди користувалися і будуть користуватися небувалою популярністю саме завдяки тому, що окрім швидкого приготування, добре зберігаються, а також зручно їдять. Для того, щоб споживати їх, вам часто непотрібні тарілки та столові прибори, і ви взагалі можете брати їх руками.

Тому закуски — це обов’язковий атрибут під час чаювання або перегляду фільму разом з друзями. Але чим смачніше закуска, тим краще господинею ви будете. Адже окрім добре проведеного разом часу серйозно складову також створює так би мовити меню, навіть якщо воно дуже скромне.

Що б там не казали, але їжа зближує людей, а смачна їжа — тим паче. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати неймовірні вафельні риб’ячі хвостики, які знайомі нам з дитинства, і досі залишаються так би мовити ностальгією за щасливими часами.

Робляться вони дуже просто, і якщо ви ознайомитися з правильною технологією, приготуєте їх швидко і без будь-яких проблем. Вони завжди виходять смачними, і ніколи не розчаровують результатом.

Інгредієнти

  • 100 грамів сухого рису;
  • 1 морква;
  •  1 цибулина;
  •  1 банка консервованої сардини;
  •  2 яйця;
  • 4 круглі вафлі;
  • сіль
  • перець до смаку

Як приготувати смачні вафельні хвостики

Для початку необхідно підготувати начинку. Для цього зливаємо з консерви сік, дістаємо середину. Моркву та цибулю подрібнюємо та обсмажуємо на сковороді. Рис відварюємо до готовності.

Рецепт приготування смачної закуски з риби

Сардини необхідно розім’яти виделкою, потім додати цибулю з морквою та рис. Все добре перемішати між собою. Долийте трохи соку зі сардини, якщо виходить дуже сухо. Посоліть та поперчіть. Яйця збийте з перцем та сіллю.

Ідеальні сирні палички: приготуйте смачну закуску вдома своїми силами
Рецепт приготування смачної закуски з риби

Вафлі змажте із соком зі сардини, щоб вони стали м’якшими, та розріжте на чотири частини. Сформуйте з вафель конуси, начиніть їх рисом зі сардинами, обмокніть в яйце та обсмажте до рум’яності.

Але ви не обов’язково маєте готувати закуску у вигляді рибʼячих хвостиків, і якщо забажаєте, може можете зробити трубочки і навіть так звані надається.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.