У наш час так уже не готують: старовинний рецепт найсмачнішого засоленого сала до борщу і просто так

Солоне сало — це традиційна українська закуска, яка подається з найдивовижнішими стравами, доповнює їх, і робить їх більш повноцінними. Але як його поселити правильно?

Не існує українця, який би не коштував сало. І далеко за кордоном дана закуска користується популярністю, хоча далеко не всі здатні її оцінити згідністю. Багато чого залежить від технології посолу, а також від вигляду, у якому подається дана закуска. Хтось обожнює, щоб були проміжки із м’яса, хтось навпаки полюбляє чисте біле м’ясо. Дуже важливо, щоб шкірка була ніжною, зовсім не грубою, і обов’язково без залишків волосся.

Так само воно має бути без рожевого кольору, приємно пахнути, не бути жорстким, а танути в роті. І це далеко не всі вимоги до даної закуски. Тобто зробити її ідеальну дійсно важко, адже велику роль грає якість продукту, який ми беремо, якість самої самого процесу, а також вчасної подачі і зовнішнього вигляду. Деякі схиляються до того, що варто про варювати м’ясо і роблять такий собі варіант у спеціях та у фользі. Хтось обожнює більш просту технологію, а потім ховає Сало з часником, щоб воно накопичувала аромат. У будь-якому випадку, і істинні пошану в очі цей рецепт обов’язково вподобань. Давайте дізнаємося, як зробити його правильно, швидко і дуже смачно.

Інгредієнти

  • 1 столова ложка чорного меленого перцю;
  • 3 кілограми свинячого сала;
  • 10 зубчиків часнику;
  • 4 столові ложки солі;
  • 7 лаврових листків.

Як приготувати найсмачніше сало

Для початку подрібніть лавровий лист, а часник пустять через прес. Змішайте з сухими інгредієнтами.

Як приготувати сало
Як приготувати сало

Стало підготуйте, а після цього посипте його отриманої суміші з усіх сторін. Слідкуйте за тим, щоб воно було покрита рівномірно.

Продукт помістіть у контейнери та сховайте у холодильник приблизно на 10 днів, час від часу перевертаючи кусочки, щоб вони добре насичувалися.

Вам необхідно, щоб не залишилося ніякої солі і вона уся увібралася в сало. На поверхні мають залишитися лише спеції.

Швидке сало у розсолі
Швидке сало

Тоді дістаньте сало з контейнера, розкладіть на папері в один шар і залиште на кілька годин для обсихання. З нього мають зникнути останні краплі солі.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.