Домашня нутелла за 1 хвилину: мої діти просто у захваті. Намазують прямо на хліб і смакують. Це дуже смачно

Ви здивуєтеся, як швидко та легко можна приготувати улюблену нутеллу вдома. Всі ласуни просто у захваті від неї. Намазують на хліб і отримують неймовірний смаколик.

Не секрет, що шоколадно-горіхова паста стала популярною у всьому світі. Ця ніжна та солодка намазка ідеально смакує з батоном, млинцями та оладками. Однак коштує вона справді недешево.

Ми пропонуємо неймовірну альтернативу. Приготуйте домашню нутеллу без зайвих заморочок за лічені хвилини. Використовуватимемо лише доступні продукти, які ви точно зможете знайти. Нам знадобиться цукор, молоко, какао-порошок та рослинна олія.

Домашня нутелла за 1 хвилину

Ми не будемо її варити та не братимемо горіхів. За консистенцією домашня нутелла нагадує рідкий шоколадний соус. Помічником на кухні стане блендер, який з’єднає всі складові. Як тільки зробили, можна відразу смакувати. Вона справді швидко готується та дуже смачна. Також цю пасту господині використовують як крем для торта чи пирога.

Інгредієнти

  • Цукор – 200 г
  • Молоко – 200 мл
  • Какао-порошок – 3 ст. л. з гіркою
  • Рослинна олія – 150-200 мл

Приготування

В глибоку миску всипаємо цукор, потім вливаємо молоко будь-якої температури й додаємо какао-порошок. За допомогою блендера збиваємо.

Збиваємо блендером до розчинення цукру. Потім вливаємо рослинну олію тонким струмком і продовжуємо все з’єднувати.

Домашня нутелла за 1 хвилину

Збиваємо до загустіння. Потім переливаємо в зручну посудину. Ось і все, шоколадна паста готова. Зберігати домашню нутеллу в холодильну можна до 7 днів. Потіште своїх рідних цією неймовірною смакотою і неодмінно приготуйте її ще раз. Всім смачного!

Схожі статті

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Його куштували Пономарьов та Аксельрод: Мозгова розповіла та показала, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Олена Мозгова знає величезну кількість смачних рецептів та із задоволенням ділиться ними у своїх соціальних мережах. Сьогодні веганів попросимо відійти, бо ж зірка розповість, як готувати м'ясо!

Ектор Хіменес-Браво робить його самостійно: 4 найсмачніших домашніх майонези для салатів та інших страв

Вони дуже калорійні, дехто вважає їх шкідливими, але обійтися без майонезів не може майже ніхто. Навіть Ектор Хіменес-Браво! Але замість магазинних варіантів суддя "МастерШеф" обирає домашні рецепти.