Ніжна сирна запіканка без борошна: простий рецепт для любителів хороших сирних десертів. Стане улюбленою

Розповідаємо, як приготувати ніжну сирну запіканку без борошна у духовці. Прекрасний варіант сніданку для вдалого початку дня. Любителі сирних страв обов'язково мають спробувати.

Цей рецепт стане знахідкою, якщо ви обожнюєте сирні десерти. Смак приємно здивує, а на приготування не витратите багато часу та сил. Сирна запіканка – корисний і апетитний сніданок, а також це чудовий перекус, який можна взяти на роботу чи в дорогу.

Робити сирну запіканку дуже просто. Ми пропонуємо приготувати її без використання борошна. Замість заморожених ягід, ви можете додати щось від себе. Страва точно сподобається всій вашій родині, особливо прийдеться до смаку малюкам.

Ніжна сирна запіканка без борошна
Ніжна сирна запіканка без борошна

Інгредієнти

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 150-200 г
  • Дрібка солі
  • Сметана – 200 г
  • Кисломолочний сир – 500 г
  • Манка – 100 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Приготування

В глибоку посудину вбиваємо яйця, потім всипаємо цукор, приблизно 150-200 г, орієнтуйтеся, наскільки солодку хочете отримати запіканку. До смаку можна додати ванільний цукор. Далі додаємо дрібку солі й все збиваємо вінчиком.

Сюди ж відправляємо сметану і знову збиваємо до однорідності. Далі додаємо кисломолочний сир й занурюємо його в суміш. Після цього всипаємо манку і розпушувач. Перебиваємо масу блендером знову до однорідності. Має вийти ніжна сирна маса.

Перекладаємо отриману консистенцію у деко, застелене пергаментним папером, рівномірно розподіляючи. Зверху викладаємо заморожені ягоди, можна використати будь-які на ваш смак.

Ніжна сирна запіканка без борошна
Ніжна сирна запіканка без борошна

Відправляємо в духовку при температурі 180 градусів на 50-60 хвилин. Після приготування залишаємо, аби вона трохи охолола. Подаємо до столу і смакуємо. Всім смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.