Нічого смачнішого ви ще не куштували – ідеальна закуска з найпростіших інгредієнтів: на хліб і з чаєм

Деякі закуски готуються набагато простіше та швидше, ніж можна уявити. Для того, щоб влаштувати собі перекус достатньо мати декілька інгредієнтів холодильнику.

Хоча рецептів закусок є велика кількість, вибрати для себе щось дійсне улюблене і одночасно зручне, може бути не так вже й легко. Однак, є намазки, які дійсно готуються з того, що є ледь не в кожному холодильнику.

Робляться вони за лічені хвилини, зберігаються як правило довго і мають високу калорійність, що робить з них прекрасний сніданок. Таку закуску можна взяти з собою на роботу чи в подорож. І звісно вона не буде зайвою просто на столі.

У нашому рецепті використовУ нашому рецепті використовується мінімум інгредієнтів, але ви можете за бажанням внести свої. Наприклад, доволі цікавим поєднанням будуть сало та маслини. Також доволі цікаво це буде смакувати з травами.

Але зауважте, що сало дуже калорійне, а тому захоплюватися даною закускою також не варто. Слідкуйте за своїм раціоном та не перегинайте палицю.

Така закуска ідеально підходить до повноцінної вечері, а також чаювання. В будь-якому випадку, ви не залишитесь незадоволеними та обов’язково захочете приготувати її ще раз.

Інгредієнти

  • 300 г сала (краще солоне, з прорізом м’яса, а можна і свіже);
  • 4 зубчики часнику;
  • сіль;
  • кріп;

Як приготувати смачну закуску

Намазка з сала

Наріжте сало шматочками, видаліть шкірку, перекладете в блендер, додайте часник і подрібніть, можна це зробити за допомогою звичайної м’ясорубки.

Якщо шукаєте цікаву закуску до столу: приготуйте намазку з печінки тріски
Якщо шукаєте цікаву закуску до столу приготуйте намазку з сала

Посоліть масу та додайте дрібно нарізаний кріп. Намажте сало на хліб і все – ідеальна намазка готова. Такий бутерброд буде відмінним доповненням до борщу або супу, також його можна поєднувати з іншими стравами.

Не забувайте, що так само така намазка буде неймовірно смачною, якщо ви наприклад зробите її з копченого сала або вареного. Також не будуть зайвими гострі спеції.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.