Салат “Білочка” всього з 3 інгредієнтів: проста закуска до святкового столу на будь-який привід. Неймовірний

Приготуйте просту закуску до святкового столу на будь-який привід. Салат "Білочка" не тільки зацікавлює назвою, а й неабияк потішить виглядом та смаком.

Так, салати справді дуже популярні. Майже жодне святкування вже неможливо уявити без цих страв. Вони дивують своєю різноманітністю, і кожен може обрати для себе улюблене поєднання інгредієнтів. Навіть прості страви стануть прекрасним доповненням святкового столу.

Пропонуємо приготувати неймовірний салат “Білочка” з трьох простих інгредієнтів. Страва характерна для сучасної української кухні. Головним інгредієнтом закуски виступає сир. Саме завдяки своїй простоті та смачності, вона набула значної популярності в українців. Здивуйте нею своїх гостей. Їм точно сподобається.

Салат "Білочка"
Салат “Білочка”

Інгредієнти

  • Сир твердий – 200 г
  • Плавлені сирки – 2 шт.
  • Яйця – 4 шт.
  • Майонез
  • Часник – 3-4 зубчики

Приготування

До майонезу відправляємо зубчики часнику, які пропустили через прес, перемішуємо. Отриманий соус перекладаємо в кондитерський одноразовий мішок, аби рівномірно робити сіточку на салаті. Можете обійтися без пакета, а змащувати майонезом самостійно.

Салат будемо формувати шарами. Спочатку викладаємо рівно половину натертого сиру на великій тертці. Робимо сіточку з майонезу. Далі посипаємо натертими на великій тертці яйцями, але одне яйце залиште цілим. Знову змащуємо майонезом.

Плавлені сирки теж натираємо на великій тертці й викладаємо на салат, наносимо соус, а зверху викладаємо іншу половину сиру. Змащуємо майонезом.

Салат "Білочка"
Салат “Білочка”

Білок яйця, яке ми залишили, натираємо на великій тертці, відправляємо до салату, а наприкінці посипаємо натертим жовтком. Святковий салат готовий. Всім смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.