І без м’яса буває смачно: найніжніший паштет з квасолі за 3 хвилини. Рецепт простий, а на смак – просто шик

Паштет з квасолі — це не просто смачна страва, а скарб багатьох кулінарних традицій світу. Окрім того, він дуже корисний та доволі ситний. Як же його приготувати?

Щоб приготувати паштет з квасолі, необхідно мінімум часу та трошки натхнення, щоб зробити цю смакоту у себе на кухні. Такий паштет завжди користувався популярністю. Адже в нього великий вміст білків, взагалі немає жиру, і при цьому така страва вважається вітамінною скарбничкою.

Даний рецепт ми доповнимо іншими інгредієнтами, щоб зробити його смачнішим, поживнішим та багатогранним. Також не шкодуйте часнику, адже він ідеально поєднується з квасолею. За бажанням можна також підсмажити цибулю, та внести її в квасолею масу, яка потім буде подрібнена.

Якщо у вас немає блендера ви можете пропустити її через м’ясорубку. Так само, саме ви вирішуєте, якою текстурою буде володіти майбутня страва.Також до неї можна внести невелику кількість нуту, і в такому випадку закуска буде нагадувати східну кухню.

Інгредієнти

  • Квасоля (консервована) – 1 банка
  • Плавлений сир – 150 г
  • Яйця курячі – 2 штуки
  • Часник – 4 зубчики
  • Спеції та приправи – 1 ч.л.

Як приготувати смачний паштет з квасолі

Простий рецепт приготування паштету з оселедця
Рецепт приготування паштету з квасолі

Для приготування даної страви підійде як свіжа квасоля, так і консервована. Але звісно, набагато краще підійде сама свіжа. Добре її вимийте та замочіть на ніч. Наступного дня зварить її в підсоленій воді. Курячі яйця яйця круто, дайте їм охолонути і наріжте.

Відправте в блендер квасолю, яйця та часник. Збийте, додайте плавлений сир і знову збийте.
Приправте паштет.

Готуємо паштет-намазку з квасолі для ситного перекусу
Готуємо паштет-намазку з квасолі для ситного перекусу

Поставте в холодильник і вже через декілька годин можете ставити закуску на стіл. Зберігається вона приблизно тиждень. Ідеально підходить не тільки для бутербродів, але й у якості соусу для снеків. В неї доволі висока харчова цінність, але за бажанням її можна знизити, виключивши з рецепту плавлений сирок.

Також за відсутності квасолі вдома можна її повністю замінити нутом чи сочевицею.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.