Лінивий пиріг з капустою та сиром: всього пів години й обід або вечеря на столі. Смачно, бюджетно, ситно

Не знаєте, що приготувати на вечерю? Скористайтеся дуже простим і доступним рецептом лінивого пирога з капустою та сиром. Також цю страву можна поставити як закуску до святкового столу.

Швидкий пиріг з капустою та сиром виручить вас, коли хочеться поставити ситну, дуже смачну й апетитну страву, яку легко приготувати. Тісто замішується разом з основними інгредієнтами, потім все відправляється на сковороду і смажиться під кришкою. Так, великою перевагою є те, що господиням не потрібно возитися з ліпленням.

Страва універсальна, оскільки її можна подати не тільки родині на вечерю, а й сміливо поставити на святковий стіл. Тоді вона стане неймовірною закускою. Під час приготування використовуємо доступні інгредієнти, щоб не витратити зайвих коштів.

Лінивий пиріг з капустою та сиром

Інгредієнти

  • Яйця – 2 шт.
  • Капуста – 200 г
  • Сулугуні або Моцарела – 100 г
  • Пшеничне борошно – 4 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Олія – 3 ст. л.
  • Перець
  • Дрібка солі

Приготування

Спочатку капусту та сир натираємо на великій тертці. Також можна нарізати ножем, однак натерта капуста зробить пиріг ніжнішим. Цибулю нарізаємо на дрібні шматочки й все перекладаємо в миску.

Додаємо сирі яйця, на смак солимо та перчимо. Потім просіюємо борошно й всі інгредієнти з’єднуємо, добре перемішавши.

Викладаємо тісто на розігріту сковороду з олією. Розрівнюємо лопаткою або за допомогою ложки, накриваємо кришкою. Готуємо протягом 10-15 хвилин на середньому вогні.

Лінивий пиріг з капустою та сиром

Далі потрібно перевернути пиріг на іншу сторону. Для цього використовуємо тарілку. Тримаємо на плиті ще орієнтовно 15 хвилин. Подаємо до столу, за бажанням додаємо сметану, овочі або можна посипати зеленню. Вечеря чи закуска готова. Всій родині або гостям точно сподобається. Смачного!

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.