Просто додай води. Тонкі млинці без заморочок і підступних дірочок у тісті: такі ніколи тебе не підведуть

Тонкі млинці — це справжня допомога будь-якій господині, адже дана страва може послужити як десертом, так і другою стравою чи закускою. Головне — зробити їх правильно.

Однією з ознак досвідченої господині є приготування тонких млинців, які рвуться під час приготування, а також виходять без підступних дірочок. Такі млинці можна подати як десерт, з морозивом, джемами, загорнути в них солодку начинку, або зробити з них повноцінну вечерю. Наприклад, є безліч рецептів приготування альтернативної лазаньї, яка готується саме з млинців. Так само, в них сміливо загортають червону ікру, рибу, тощо. Фантазія у цьому питанні має багато простору, і завжди можна придумати навіть щось своє.

Але головним викликом залишається приготування тонких млинців, які будуть смачними і водночас дуже привабливими за зовнішнім виглядом. Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом приготування таких млинців саме на воді. Вони не будуть заварними. Тому вам не доведеться з ними возитися. Рецепт максимально простий, і доступний для виконання навіть дітям.

Головне використовувати якісні продукти та не боятися працювати з тістом. Бажано взяти спеціальну пательню. Так само намагайтеся використовувати хорошу рослинну олію або взагалі розтопити вершкове масло.

Інгредієнти

  • 600 мл води
  • 2 яйця;
  • 160 г пшеничного борошна
  • 1/2 ч. л. солі;
  • по 2 ст. л. цукрового піску,
  • олія

Як приготувати найсмачніші та найтонші млинці

Усі продукти мають бути однаковий температури для отримання правильного та хорошого тіста.

Скільки яєць насправді можна додавати в тісто для тонких млинців
Скільки яєць насправді можна додавати в тісто для тонких млинців. Рецепт найсмачніших млинців

Також уважно слідкуйте, щоб не було жодних грудочок. Борошно попередньо необхідно обов’язково просіяти. Яйця збити із сіллю і цукром, до розчинення. Влити воду, перемішати. Борошно просіяти, всипати в рідину.

Скільки яєць насправді можна додавати в тісто для тонких млинців
Як приготувати смачні млинці

Перемішати вінчиком до однорідності. На деякий час залишити тісто відпочити, після чого формуємо млинці на розпеченій сковороді. Смажити млинці по хвилині з кожної сторони.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?