Мега пишний омлет з 2-х інгредієнтів. Без жиру, борошна і духовки: завжди виходить саме такий як треба

Омлет завжди був доволі зручним та бюджетним варіантом сніданку, який швидко готується, насичує енергією на цілий день, і при цьому володіє масою корисних властивостей.

Скільки існує національних кухонь в світі, стільки і варіантів приготування омлету. В Іспанії його подають обов’язково з картоплею всередині, а також томатами. Овочі з омлетом полюбляють і в Італії. В свою чергу в Сполучених Штатах Америки зазвичай додають бекон, сосиски, ковбасу, сир та інші смачні додатки.

Якщо ви опинитися в Японії, то там буде можливість додати смачну рибу, а в Китаї навіть м’ясо. Усі ці варіанти дуже смачні та корисні, якщо підійти до даного виклику з натхненням та бажанням приготувати дійсно хороший сніданок.

Але також завжди можна звернутися до простої всесвітньої класики: високий яєчний омлет на молоці без зайвих інгредієнтів. У будь-якому випадку вийде дуже смачно. До речі, варіантів приготування цієї страви також безліч. Хтось любить його випікати, хтось смажить, а хтось взагалі робить омлет в мікрохвильовці.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом, в який не входить молоко. Його смак буде формуватися на механічній основі: яйця необхідно буде збивати приблизно 10-15 хвилин. Таким час чином пишності ми доб’ємося через збиті білки.

Інгредієнти

  • Базилік (зелень) – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.
  • Вершкове масло – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Яйце – 2 шт.

Як приготувати смачний та пишний омлет

Для початку необхідно добре вимити яйця. Це необхідно зробити обов’язково, щоб уникнути проблем зі здоров’ям. Після цього збиваємо їх на великій швидкості протягом 15 хвилин.

Солимо та перчимо до смаку.

Готую кожного ранку і не набридає: як зробити найсмачніший омлет з сиром в духовці
Як зробити найсмачніший омлет

На невеликому вогні розігрійте пательню, щоб вона була гарячою, але не розпеченою. Додайте олію та вершкове масло, злегка змішайте їх між собою.

Вилийте яєчну масу на сковорідку, посоліть та поперчіть, накрийте кришкою і смажте 4 хвилини.

Як зробити найсмачніший омлет 

Обсмажуємо омлет, не перевертаючи, під кришкою. За бажанням вносимо зелень і навіть в’ялені томати.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?