Куряче філе вийде соковитим та смачним: додайте до нього один популярний продукт та просто запечіть

Інколи смачну вечерю зробити найпростіше всього, адже достатньо поставити мʼясо випікатиму і доповнити його овочами. У нашому рецепті ми розповімо, як зробити куряче філе.

Дійсно смачну вечерю можна організувати навіть просто посиливши та поперчивше куряче філе, загорнувши його у фольгу та приготувавши у духовці.

Але звичайно своїх рідних хочеться потішити стравою не тільки смачною, але й корисною та привабливою. У нашому рецепті ми пропонуємо вам приготувати м’ясо у вершковому соусі з овочами. Так, саме помідор надасть страві необхідної кислинки, а вершки зроблять м’ясо дуже ніжним та соковитим.

Бажанням рецепт можна доповнити печерицями, ніжним сиром та великою кількістю зелені. Зазвичай, до такого м’яса варто також приготувати картопляне пюре, макарони або кашу. Тоді вам вдасться створити вечерю, яка впишеться у графік збалансованого харчування, дасть усі необхідні вітаміни та мікроелементи, а також можливість подумати про відпочинок або хобі ввечері.

Кличте кохану людину на кухню, діставайте продукти та експериментуйте з кулінарією. У вас вийдуть ніжні та апетитні шматочки соковитої курки у соусі. Якщо готувати класичний рецепт, то береться м’ясо яловичини, проте курка вважається менш калорійним та бюджетним продуктом. Приготування такої страви дуже просте та швидке. Подати можна з будь-яким гарніром: макаронами, картопляним пюре або будь-якою крупою. Відмінний варіант для легкої та вишуканої вечері!

Інгредієнти

  • куряче філе — 3 шт.;
  • яйця — 3 шт.;
  • вершки – 200 мл;
  • чебрець — 1 г;
  • карі — 1 г;
  • чорний перець — 1 г;
  • помідор — 1 шт.;
  • петрушка;

Як приготувати смачне куряче філе

До збитих яєць додати усі інгредієнти крім м’яса та помідорів. Куряче філе подрібнити на шматочки.

Рецепт курячого філе в панірувальних сухарях з беконом та сиром
Рецепт курячого філе в духовці

Форму для випічки змастити олією, викласти куряче філе, залити все вершками. Тонко нарізати помідор та петрушку.

Рецепт курячого філе в панірувальних сухарях з беконом та сиром
Рецепт приготування смачного курячого філе

Поверх м’яса викласти помідори та посипати петрушкою.
Запікати при 200 градусах близько 40-45 хвилин. Дістаємо, коли на поверхні утвориться золотава скоринка. Подавати в гарячому вигляді.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?