Обсмажте макарони перед приготуванням: кулінарна хитрість, як зробити з простої вермішелі італійську пасту

Інколи до нас в руки потрапляє такий продукт, що здається, без нього не можна зробити нічого путнього. Але це неправда. Є трюки, які врятують ситуацію.

Здавалося б немає нічого складного у тому, аби приготувати смачну пасту. І тим не менш, італійські шеф-кухарі знають безліч секретів, які допомагають їм впоратися з цією задачею бездоганно. І на щастя, час від часу ці трюки стають відомими широкому загалу. Придбання якісних макаронних виробів для того, щоб почастувати сім’ю смачною пастою може стати справжньою проблемою. В такому випадку є дуже простий вихід.

Все ж таки треба намагатися купити макарони з твердих сортів пшениці, після чого декілька хвилин обсмажити їх на сухій сковороді. Цього буде достатньо, щоб отримати хороший ефект.

Зазвичай споживачі полюбляють пасту у вершкових соусах, з грибами та м’ясом. Дехто навпаки віддає перевагу томатному соусу, який складається з ніжних помідорів, болгарського перцю та папероні. Варіантів приготування даної страви дійсно дуже багато.

В нашому випадку ми пропонуємо приготувати вам спагеті з беконом в білому соусі. Вийде дуже смачно, а усі домашні будуть в захваті від такої вечері. Окрім того, готується вона просто та швидко, і по зайвих заморочок. Якісні макарони мати під рукою не обов’язково.

Інгредієнти

  • Спагетті – 200 г
  • Бекон або сирокопчена шинка – 150 г
  • Оливкова олія – ​​2 ст. л.
  • Вершки 20% – 150 мл
  • Пармезан – 50 г
  • Жовток яйця – 2 шт
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль та перець за смаком

Як приготувати смачну пасту зі звичайних макаронів

Розігріваємо на сковороді оливкову олію та швидко обсмажуємо подрібнений часник.
Додаємо нарізаний смужками бекон або шинку і смажимо 2-3 хвилини.

Простий та швидкий рецепт пасти

Збиваємо вершки з жовтками, додаємо пармезан, сіль та перець за смаком. Варимо спагетті до стану аль денте. Перекладаємо їх у сковороду із шинкою.

Простий та швидкий рецепт пасти карбонара: справжній смак Італії
Простий та швидкий рецепт пасти

Заливаємо соус і на повільному вогні готуємо 7-8 хвилин до загусання.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.