Досвідчені господині готують скумбрію тільки так: виходить, як з мангалу — про м’ясо всі забудуть назавжди

Приготувати скумбрію можна доволі швидко та просто, якщо звернутися до популярного рецепту, який гарантовано зробить вашу рибку, наче тільки зняту з мангалу.

Приготувати рибу смачно буває не так вже й просто. Господині під час даного процесу можуть не робити купу помилок, від незнання того, як працювати з тим чи іншим видом рибки. Скумбрія у цьому питанні доволі проста. Головне — придбати свіжу якісну рибу. Адже її жир з часом починає темніти та гірчиця. А також варто добре її розібрати, не зачіпаючи жовчного міхура. Інакше гіркота буде забезпечена.

Скумбрія доволі жирна, тому під час термічної обробки видає багато соку. Це прекрасна властивість, адже її можна запекти просто у фользі. Так само, вона користується великою популярністю у ресторанах, де готують на мангалах. Втім, в нашому випадку ми будемо готувати рибку просто у духовці, а її неперевершений смак буде забезпечений простим, але смачним соусом.

Інгредієнти

  • 1 скумбрія середніх розмірів
  • 4 цибулі
  • 3 столові ложки гірчиці
  • 4 столові ложки майонезу
  • 5 столових ложок соєвого соусу
  • чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати найсмачнішу скумбрію

В першу чергу, слід розморозити рибу, видалити голову і нутрощі, нарізати на шматки шириною в 3 сантиметри. Потім нарізати цибулю півкільцями і відправити в глибоку миску разом з рибою. Посипати чорним перцем.

Рецепт приготування скумбрії, наче з мангалу

На наступному етапі необхідно приготувати соус, змішавши в окремій страві гірчицю, майонез і соєвий соус. Додати соус до риби з луком і залишити скумбрію на 30 хвилин, щоб вона ввібрала маринад.

На завершення слід дістати форму для запікання, на викласти цибулю, зверху помістити шматки скумбрії в маринаді і випікати рибу в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Як приготувати смачну скумбрію, наче з мангалу

Результат перевершить усі очікування: скумбрія покриється золотистою скоринкою, ніби вона приготовлена ​​на мангалі, і буде смачніше м’яса.

Подавати з овочами та гарніром у гарячому вигляді.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?