Ви колись куштували таку печінку? Люди повинні знати, наскільки це смачно, і всім по кишені: це скарб

Печінка — це не тільки надзвичайно корисний продукт, але неймовірно смачний, якщо знати, як правильно її приготувати. Але головне правило успіху — це свіжі продукти.

У нашому рецепті ми будемо використовувати саме курячу печінку, адже вона найніжніша, і при цьому легко обробляється. Даний субпродукт володіє неймовірними смаковими та харчовими властивостями, але і при цьому прекрасно поєднується з іншими продуктами. Найкраще її готувати з овочами, бажано у овочевому бульйоні.

Зазвичай до страв з печінкою додають цибулю, яка поглинає аромати м’яса та надає йому пікантності. Так само популярна у таких випадках морква, яка надає необхідної солодкості, а також кольору, який досягається за допомогою каротину.

Так само вона ідеально підходить для тушкування у вершкових продуктах. Наприклад, її можна сміливо готувати у вершках, з сиром, або навіть сметаною.

Інгредієнти

  • печінка куряча — 600 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • сметана 20% — 2 ст. л.;
  • твердий сир — 120 г;
  • перець чорний мелений,
  • сіль — до свого смаку;
  • рослинна олія.

Як смачно приготувати печінку

Для початку печінку необхідно ретельно вимити, а також добре почистити. Знімаємо усі згустки, жовч, а також судини. У випадку, якщо вони залишиться, з’явиться гіркота у страві, яка нам не потрібна.

Печінку подрібнюємо. В окремі ємності змішуємо борошно, сіль, мелений перець. В іншій збиваємо курячі яйця.

Куряча печінка із секретним інгредієнтом

Печінку спочатку занурюємо в борошно, а потім у яєчну суміш. Таким чином обсмажуємо кожен шматочок, після чого викладаємо в деко. Овочі чистимо. Цибулю подрібнюємо кубиками, моркву натираємо.

Обсмажуємо овочі на пательні з рослинною олією до золотавості, даємо охолонути, після чого вносимо сметану. Солимо і ретельно перемішуємо.

Як приготувати печінку
Як приготувати печінку

На кожен шматочок печінки викладаємо овочеву начинку, зверху посипаємо твердим сиром тертим і отруюємо в розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.