Мої гості його обожнюють. Рецепт небанального салату з пекінської капусти: розметуть, кліпнути не встигнете

Пекінська капуста набула фантастичною популярності на українському ринку не так давно, однак вже не тільки сформувала попит, але й стала частиною нашої кухні.

Здивувати когось салатом з пекінської капустою не так вже й просто, адже вона зараз фігурує у багатьох салатах та закусках.

Тим не менш, правильне поєднання смаків може зробити справжнє чудо. В нашому рецепті ми пропонуємо ознайомитися з технологією приготування легкого, але при цьому доволі поживного салату, який стане ідеальним доповненням будь-якого святкового столу та щоденного раціону. В ньому уже є все, що необхідно для якісного харчування: і білки, і жири, і вуглеводи.

Для приготування даної страви необхідний базовий набір продуктів, який можна придбати в будь-якому магазині, або взагалі знайти на полицях свого холодильнику. Курятину можна замінити на свинину або шинку. Втім, саме відварене філе насправді буде найкращим варіантом, якщо ви хочете зберегти користь даного салату та його властивості.

Інгредієнти

  • Куряче філе – 400 г;
  • Житній хліб – 3 шматка;
  • Вершкове масло – 100 г;
  • Нежирний Майонез – 200 мл;
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 2 зубки;
  • Капуста пекінська – 400 г;
  • Рослинна олія – 50 мл;

Як приготувати смачний салат з пекінської капусти

Для початку житній хліб необхідна подрібнити кубиками. Пательня з олією ставимо на маленький вогонь та нагріваємо. Розтоплюємо вершкове масло і на ньому обсмажуємо майбутні сухарики.

Салат з пекінської капусти
Салат з пекінської капусти

Куряче філе добре миємо, обсушуємо паперовими рушниками та відправляємо варитися до готовності у киплячу воду з сіллю та лавровим листом. Даємо йому охолонути та подрібнюємо шматочками, можна легко обсмажити на сковороді.

Капусту шаткуємо соломкою. Викладаємо всі підготовлені продукти у скляну миску, посипаємо пропущеним через прес часником, сіллю і поливаємо майонезом.

Салат з пекінської капусти
Салат з пекінської капусти

Перед подачею салат краще поставити на декілька годин в холодильник. Сухарики при цьому тримаємо застілля, і не насипаємо одразу, так як вони розм’якнуть.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.