Не потрібно ні тушкувати, ні смажити: така капуста вийде в сто разів смачніша за звичайну, і дуже корисна

Щоб приготувати неймовірну капусту, яка потішить не тільки приголомшливим смаком та ароматом, але й користю, необхідно мінімум продуктів та небагато часу.

Так, приготування даної смакоти зовсім не займає часу, однак, в результаті ви отримаєте дуже смачну та корисну вечерю, яку будуть їсти дорослі та діти.

У даному рецепті використовуються лише овочі, і до того ж такі, що володіють неймовірними ароматами, соковиті та з щільною текстурою. Однак, ви за бажанням можете внести до даної рецептури м’ясо чи гриби. При цьому будь-яке. Адже курятина, яловичина чи свинина однаково добре поєднується з даним інгредієнтом.

Також сміливо вносити найрізноманітніші спеції, адже капуста їх любить і добре поєднується з прянощами. Щоб отримати найкращий результат капусту необхідно купити молоду, свіжу, можна навіть пекінську. Болгарський перець обирайте солодкі сорти. Печериці краще придбати невеликі, щоб вони не віддавали занадто багато соку.

Рослинну олію в свою чергу краще брати оливкову чи кукурудзяну, але за відсутності даних продуктів, можна сміливо використовувати і соняшникову, але рафіновану.

Інгредієнти

  • капуста — 800 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • перець – 1 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • печериці — 300 г;
  • олія — 50 мл
  • сіль
  • перець

Як приготувати смачну капусту на вечерю

Для початку необхідно підготувати всі продукти. Для цього овочі ми їмо та чистимо. Капусту подрібнюємо соломкою.

У масу вносимо сіль і починаємо розминати її руками, щоб капуста обов’язково пустила якомога більше соку.

Як приготувати тушковану капусту
Як приготувати капусту

Цибуля, болгарський перець та моркву подрібнюємо. Печериці обсмажуємо на гарячій сковороді у соняшниковій олії.

Усі інгредієнти відправляємо до нашої капусти, заливаємо оливковою олією, все ретельно перемішуємо та готуємо. Відправляємо отриману масу в рукав для запікання, а зверху викладаємо наші гриби.

Рецепт капусти

Відправляємо страву випікатися приблизно на 40 хвилин при температурі 180. В рукаві обов’язково необхідно зробити декілька отворів, щоб виходила пара.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?