Справжній смак шашлику вдома: курячі шашлички з беконом у духовці, які виходять навіть краще, ніж на природі

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний курячий шашлик з беконом у домашніх умовах, і більше не захочете готувати його на природі.

Запах шашлику завжди асоціюється в нас з першими теплими днями, які чекають на нас навесні, коли розквітають квіти, починається прибирання, а люди активно відпочивають на вулиці, в парках, а також на природі.

Хоча травневі свята далеко в минулому, традиція виїжджати на свіже повітря у цей період часу залишилося, і вона нерозривно зв’язана з бажанням налаштуватися на новий лад.

Але далеко не у всіх є можливість організувати таку поїздку, а шашлику хочеться. У такому випадку рекомендуємо Вам зробити курячий шашлик з беконом у домашніх умовах, який легко готується в духовці.

Даний рецепт виходить дуже бюджетний, обов’язково сподобається дітям, адже використовується куряче м’ясо, а також готуються швидко та легко. Для цього вам знадобиться декілька філе, бекон, спеції та базові продукти для маринаду.

Хочеш беріться за справу та спробуйте влаштувати справжнє свято весни прямо у себе вдома, не виходячи з кухні. Після цього ви будете влаштовувати такі шашлики постійно!

Інгредієнти

  • 2 середніх курячих філе
  • 7-8 смужок бекону
  • 3 ст. л рослинної олії
  • 0,5 ч. л солі
  • 0,5 ч. л сушеного часнику
  • 0,5 ч. л копченої паприки
  • 1,5 ст. л соєвого соусу
  • перець

Рецепт приготування смачного курячого шашлику

Куряче філе надрізаємо вздовж і розкриваємо як книжку. Накриваємо плівкою та відбиваємо до товщини 1 сантиметр. На філе куряче викладаємо бекон і розрізаємо на смужки по товщині бекону.

Як приготувати курячий шашлик в духовці?
Як приготувати курячий шашлик в духовці

Змащуємо куряче філе маринадом і загортаємо рулетиком, розрізаємо навпіл.

Рецепт приготування смачного шашлика
Рецепт приготування смачного шашлика

Насаджуємо шашлички на шпажки, змащуємо маринадом і залишаємо на 15 – 20 хвилин.
Запікаємо в духовці 20-25 хв при температурі 200.

Подавати у гарячому вигляді на шампурах, шпажках чи порційно разом зі смачним гарніром та різноманітними соусами.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.