Мабуть, найпростіший рецепт рубаних котлет, який тільки існує: розлетяться, тільки-но ви їх подасте на стіл

Рецепт приготування найсмачнішіх рубаних котлет, які ви куштували у своєму житті. Вони виходять дуже легкими, пишними та неймовірно ситними.

Рубані котлети — це прекрасна альтернатива звичайним котлетами, адже вам не доведеться возитися багато часу з фаршем. Достатньо просто дістати куряче філе і подрібнити його ножем.

В усьому іншому не варто нехтувати технологію приготування даної страви. Так, намагайтеся якомога більше покласти туди цибулі, також внизу внесіть зелень та часника.

Не забувайте про важливість панірування, адже завдяки йому ваші котлети будуть краще зберігати цілісність під час обсмажування, не розвалюватиметься, і при цьому матимуть приємну скоринку.

До котлет обов’язково приготуйте смачний гарнір. Також не нехтуйте наявністю соусу. Ви можете використати для цього сметану, різні вершки, кетчуп і майонез, тощо. Також такі котлети ідеально підходять для того, щоб тушкувати їх в томатному соусі чи підливці. В усьому іншому рецепт піддається трансформації, і усе залежить лише від вашої фантазії та бажання.

Інгредієнти

  • Куряче філе — 500 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Пшеничне борошно – 2 ст. л.
  • Зелень — 30 г
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Сіль – 3 щіпки
  • Чорний мелений перець – 1 щіпка
  • Олія для смаження – 2 ст. л.

Як приготувати смачні рубані котлети

Для початку необхідно підготувати всі овочі. Філе дістаємо з морозильника морожене та не розморожуємо його, а працюємо з таким. Цибулю подрібнюємо та обсмажуємо на сковороді на повільному вогні. Зелень подрібнюємо.

Рецепт ідеального фаршу на котлети: просто, смачно та соковито
Рецепт ідеального фаршу на котлети: просто, смачно та соковито

Філе змішуємо з усіма іншими інгредієнтами. За бажанням сметану можна виключити із рецепту. Все добре перемішати.

Оладки з курячого фаршу на кефірі: альтернатива улюбленим котлетам і нічим не гірша за смаком
Котлети з курячого фаршу

Обсмажуємо котлети на розігрітій олії з двох сторін до рум’яної скоринки. Рубані котлети з курки готові.

Подавати у гарячому вигляді з будь-яким гарніром та соусами. Але особливо смачні вони саме з пюрешкою. За бажанням всередину котлети також можна поставити сир, щоб при розрізі він витікав.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.