Захочете приготувати ще й ще: смачний та дуже ніжний курячий рулетик з мінімумом інгредієнтів та часу

Цей курячий рулетик виходить неймовірно легким та ніжним, а за своїм смаком нагадує віддалено курячу ковбасу. Виходить смачно та неймовірно бюджетно.

Доволі часто ми потрапляємо в ситуацію, коли вже не хочеться купувати магазину ковбасу, але розуміння, що в холодильнику має щось бути, аби домашні могли перекусити переважує, в результаті чого ми постійно здаємося перед принципами і все ж таки купляємо даний продукт.

Не варто і казати, чому від нього постійно намагаються відмовитися. Адже окрім великої кількості консервантів в ковбасі, в неї доволі незрозумілий склад. Ми не знаємо, які частини м’яса використовувалися для її приготування, в яких умовах вона робилася, тощо. А діти так люблять даний компонент, і просто обожнюють робити разом з ним бутерброди, підсмажують його на сковорідці, і роблять інші щоденні харчові ритуали, в яких присутня саме ковбаса.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися з технологію приготування неймовірного курячого рулетику, після якого вони захочете куштувати ковбасу, і який замінить вам повністю даний інгредієнт.

Інгредієнти

  • 5 курячих стегон
  • сіль, чорний перець
  • 0,5 ч л сушеного часнику
  • 1,5-2 ст л гірчиці
  • 6 платівок шинки

Як приготувати смачний курячий рулетик

Для початку необхідно очистити курячі стегенця, і дістати м’ясну частину. Після цього додаємо до м’яса усі спеції, і добре перемішуємо.

Рецепт приготування рулетиків з картоплею та маринованими огірками
Рецепт приготування рулетиків

Для початку на рукав для запікання викладаємо шкірку, а потім зверху викладаємо м’ясо.

Далі викладаємо шинку, і все це загортаємо у рулет. Зверху загортаємо рукав, і закріплюємо, або зав’язуємо краї.

Розігріваємо духовку, і перекладаємо рукав з нашим майбутнім рулетом на протвень. Випікаємо приблизно півтори години при температурі 200.

Рецепт приготування рулетиків з картоплею та маринованими огірками
Рецепт приготування рулетиків

Для того, щоб рулет був ідеальний за формою, його можна сформувати за допомогою фольги, об горнувши його у 2 шари, і зробивши щільну форму. Після того як рулет охолоне, розгорнути його та подати на стіл.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.