Смачний і корисний сніданок: яєчний млинець з овочами та сиром – діти просять його з собою до школи

Вранці найважче всього придумати, що приготувати для усієї сім'ї, адже процес травлення щойно запустився, і можна легко обтяжити шлунок. Тому варто спробувати яєчні млинці.

Вони ідеально підходять для цієї задачі, по-перше, тому що дуже швидко готуються, а по-друге, тому що підходять як для самостійного вживання, так і в якості доповнення до бутербродів. Такий млинець можна легко покласти на хліб та з’їсти, або навпаки загорнути в нього різноманітну начинку.

За смаком він дуже нагадує омлет, і виходить нічим не гіршим. Діти зазвичай обожнюють такий сніданок і завжди просять його приготувати. Так само від нього в захваті чоловік. Готується неймовірно просто, швидко і виходить доволі бюджетну. Але за бажанням ви завжди можете внести свої продукти, а також не він градієнти. Наприклад, абсолютно гармонійно у ньому поєднуються маслини.

Варто відмітити, що яйця — це один з найкорисніших продуктів, які є у вашому холодильнику. Білок містить глобулін, який над важливий у будуванні м’язів та інших частин тіла. У жовтку знаходяться жири, незамінні амінокислоти, вітамін Е, А та інші.

Звичайно, найкращим варіантом є домашні яйця. Втім, часом вони мають специфічний смак та аромат, і якщо ви маєте реакцію на яйця, то краще обрати у такому випадку фермерські.

Інгредієнти

  • Печериці – 30 гр
  • Помідор – ½ шт
  • Моцарелла – 30 гр
  • Цибуля – 20 гр
  • Яйця – 2 шт
  • Сіль
  • Перець

Як смачно приготувати яєчний млинець

На сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо печериці, порізані на довільні шматки.

Рецепт приготування італійського омлету Фрітата з овочами
Рецепт приготування яєчного млинця з овочами

Підсмажуємо печериці, після чого додаємо помідори, цибулю, сіль та перець. Перемішуємо та гасимо під кришкою протягом 5 хвилин.

Рецепт приготування омлету
Рецепт приготування яєчного млинця

Зверху натираємо сир. Добре обсмажуємо яєчний млинець, після чого дістаємо його та викладаємо на тарілку. Ріжемо на трикутники, або загортаємо його в трубочку. Всередину можна поставити найрізноманітнішу начинку.

Варто відмітити, що такий млинець ви можете приготувати не тільки на сковороді, але і в духовці, але в такому випадку на це піде набагато більше часу.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?