Німецька намазка із 4-х продуктів. Ніхто не здогадається, з чого зроблена ця закуска, але розберуть одразу

Ця закуска виходить дуже апетитною, легкою, а також просто готується, всього у декілька швидких кроків. Обов'язково спробуйте її приготувати вдома.

Намазки на хліб були й залишаються актуальними у багатьох країнах Європи. Особливо помітна любов до різних пастів та паштетів у німців. Цей народ буквально сходить сума за різними цікавими та незвичайними намазками на хліб. Крім типових паштетів з куркою, печінкою тріски, гусей та інших є пасти з жолудами, грибами, ікрою і навіть трюфелем. Але більшість німців готують свої авторські пасти. Створимо також свою домашню пасту.

Цікаво, що у даної страви тисячолітня історія. Наприклад, у євреїв вони є традиційною кухнею. Той же самий хумус, який готується з арахісу, сочевиці, нуту та інших елементів завжди виходить смачним, корисним, продається в магазинах, подається в ресторанах, тощо.

І цікаво, що їх можна використовувати не тільки для приготування бутербродів, але і в якості соусів. Наприклад, викласти їх окремо на тарілку на тарілку та споживати разом з м’ясом або намазувати на маленькі кроки. Це прекрасний аператив, а також можливість довго не відчувати голод, якщо немає можливості добре поїсти.

Інгредієнти

  • вершкове масло – 30 г;
  • цибуля ріпчаста – шт.;
  • яблуко – шт.;
  • волоські горіхи – 50 г;
  • сіль — щіпка;
  • чорний перець – щіпка;
  • гірчиця — 1 ч. л.

Як приготувати смачну намазку

Для початку необхідно взяти будь-який батон або багет, порізати його та обсмажити шматочки на вершковому маслі.Після цього беремо цибулю, чистимо її, подрібнюємо і також обсмажуємо на гарячій сковороді.

Як приготувати смачну вірменську намазку
Як приготувати смачну намазку

Далі чистимо яблуко, добре його подрібнюємо, додаємо до цибулі і обсмажуємо разом з нею на вершковому маслі. Потім викладаємо це все це в чашу блендера та подрібнюємо. Має вийти густа однорідна маса.

Рецепт пісної паштетної намазки на хліб: швидко, просто та смачно
Рецепт намазки на хліб: швидко, просто та смачно

Далі обсмажуємо горіхи, після цього подрібнюємо їх додаємо до маси, знову збиваємо. Вносимо гірчицю. Додаємо сіль, чорний мелений перець, спеції за бажанням, добре перемішуємо, ставимо в холодильник на декілька годин.

Подаємо в охолодженому вигляді і наносимо на хліб.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.