Як приготувати грибні котлети: ароматна страва з печериць – ідеально підходять і до макаронів, і до гречки

Зазвичай, ми готуємо м'ясні котлети, які виходять не тільки дуже смачними, але й ситними. Зазвичай, овочеві котлети виходять дуже легкими, але грибні – це справжня фантастика.

Грибні котлети — насправді неймовірна смакота, яка варта не тільки вашої уваги, але і завжди з’являтися на родинному столі. Головна проблема у їхньому приготуванні полягає у водянистості головного інгредієнту.

Тому попередньо їх обов’язково необхідно термічно обробити, щоб вони випустили увесь зайвий сік. Інакше, котлети розваляться і не вийдуть. Насправді їх можна готувати з різних видів грибів, але найкраще для цього підходять печериці. Так, дрібні гриби буде важко обробити, а деякі види мають занадто щільні волокна, які не підходять для такої ніжної страви як котлети.

Хоча у нашому рецепті ми пропонуємо технологію приготування саме виробів, їх можна доповнити, наприклад, сирною подушкою. Для цього буде необхідно змішати у сотейнику твердий сир разом з вершками, внести сіль, чорний перець, а також часник, після чого полити котлети соусом. Так само можна зробити овочеву подушку, вона також не буде зайвою.

Такі котлети ідеально поєднуються з будь-якими гарнірами, починаючи від макаронів, і закінчуючи навіть марокканським кускусом. Сміливо експериментуйте на кухні та подивіться, що з цього вийде. Ви обов’язково залишитеся задоволеними!

Інгредієнти

  • Свіжі печериці, 250 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Яйце, 1 шт.,
  • Панірувальні сухарі, 130 г
  • Сіль, чорний мелений перець та італійські трави
  • Рослинна олія

Рецепт приготування смачних грибних котлет

Для початку гриби необхідно відварити, але за бажанням також можна обсмажити. Далі подрібнюємо їх з цибулиною та пропускаємо через м’ясорубку. Зернистість обираєте самі.

Альтернатива м'ясним котлетам: картопляний смаколик з грибною начинкою
Рецепт приготування смачних котлет

Також вносимо до маси сіль, сіль, перець, спеції, яйце а також сухарі. Всередину перемішуємо та формуємо вироби, які обвалюємо у паніровці.

Рецепт приготування печінкових котлет під шубкою
Рецепт приготування котлет

Котлети викладаємо на гарячу сковороду та обсмажуємо з усіх сторін до появи золотавої скоринки. Викладаємо на тарілку за серветкою, щоб вибрався зайвий жир.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.