Настільки соковите, що будете їсти щодня: як смачно запекти філе з ананасом – чоловік буде в повному захваті

Цей рецепт популярний в усьому світі, і все одно про нього не знає велика кількість господинь, які завдяки цій технології мають можливість неабияк потішити рідних.

Ананас — це дивовижний фрукт, адже він не просто ідеально смакує, але й дуже добре підходить для приготування як десертів, так і основних страв. Наприклад, його охоче використовують для маринування м’яса, так як кислоти та інші речовини в його складі допомагають розм’якшити білкові волокна.

Ананас став невід’ємною частиною багатьох культур, і активно додається у найрізноманітніші смаколики. Його можна знайти у італійській піці, в новорічному салаті, в морозові, а також у м’ясі.

У нашому рецепті ми пропонуємо вам ознайомитися з технологію приготування курячого філе з ананасами. Завдяки йому страва стає дуже соковитою, з приємною солодкуватістю та кислинкою.

Інгредієнти

  • 2 курячих філе
  • сіль
  • сіль
  • паприка
  • 8 кілець ананаса
  • майонез
  • приблизно 150 г твердого сиру

Як приготувати найсмачніше філе з ананасами

Так як з м’яса ми будемо працювати доволі швидко, можна одразу поставити духовку на розігрів. Виставляємо температуру 200. Так само необхідно підготувати деко. Змащуємо його рослиною олією, та ставимо пергамент.

Дуже смачна запіканка з курячого філе за 30 хвилин
Дуже смачна страва з курячого філе за 30 хвилин

Куряче філе добре миємо та розрізаємо його навпіл. Позбавляємо від зайвих частинок жиру та плівок.
Частинки м’яса накриваємо харчовою плівкою та відбуваємо молотком для відбивних, добре солимо та перчимо. Посипаємо паприкою та розподіляємо її за допомогою рослинної олії.

Рецепт запеченого філе
Рецепт запеченого філе

Сковороду розігріваємо та обсмажуємо м’ясо на ній з обох сторін легкої золотавості. Далі отримане філе викладаємо на деко, трохи змащуємо майонезом, але не перегинаємо палицю, інакше він пригорить.
Далі викладаємо зверху кільця ананаса і натираємо твердий сир. Залишаємо частину сира, щоб посипати його в кінці.

Запікаємо при 200 градусах до 20 хвилин. Смачного!

Пам’ятайте, що філе з ананасом залишати не можна, інакше сік фрукту буде розʼїдати волокна, і воно вийде недостатньо смачним.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?