Буде чим здивувати гостей: ця корейська намазка готується швидше, ніж кипить чайник — ніжно та ситно

Нині закуски являються важливою частиною нашого життя, адже з сучасними темпами, з якими пролітають дні, інколи саме вони допомагають нам не залишатися голодними.

Запрошуючи в будинок гостей, господині постійно шукають, ніж їх здивувати. Для цих цілей відмінно підійде корейська намазка на хліб – вона виходить пікантною і дуже смачною.

Зазвичай рецепти таких закусок дуже цінні, так як важко щось приготувати дійсно у лічені хвилини, і при цьому створити смачну закуску, яка буде до вподоби абсолютно всім гостям.

Також примітно, що таку закуску із задоволенням їдять діти, а тому її можна поставити в сумку до школи. Вона ідеально поєднується з різноманітними стравами на святковому столі, а також як звичайний перекуси з чаєм, коли після роботи чи школи не хочеться нічого готувати, але залишатися голодним — не варіант.

І безумовно така страва ще приємна тим, що виходить дуже бюджетною. Її вигідно приготувати самостійно, аби не покупати усілякі пасти в магазині. За умови, якщо ви готуєте корейську моркву також вдома, такий рецепт виходить у копійки.

Сміливо пробуйте даний рецепт та пригощайте ним своїх рідних.

Інгредієнти

  • Редька дайкон – 1 штука;
  • морква по-корейськи – 50 грамів;
  • сир — 70 грамів;
  • майонез — 50 грамів;
  • зелень – 30 грамів.

Рецепт приготування смачної закуски

Редьку необхідно натерти на дрібній тертці і змішати з корейською морквою. Додати тертий сир, майонез і свіжу зелень. Все перемішати.

Рецепт приготування бюджетної намазки на хліб
Рецепт приготування бюджетної закуски на стіл

Подавати намазку можна на чорному і білому хлібі, а також як самостійну страву. Перед подачею обов’язково поставте закуску на декілька годин в холодильник, щоб вона набула правильної консистенції, а також встигла просточитися правильним ароматом та смаком.

За бажанням можна поставити набагато більше часника, меленого перцю, а також додати гострий елемент — червоний перець. В цілому, ви можете змінювати рецепт за вашим бажанням, і вносити інші інгредієнти. Обов’язково прикрасьте закуску, якщо хочете подавати її на святковий стіл.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?