Коли в холодильнику залишився шматочок сала: готуємо фантастичну намазку всього з 4 інгредієнтів

Сало — це сама по собі неймовірна закуска, яка підходить до будь-якої нагоди та події. Але з нього можна приготувати ще більш приємну страву.

Зараз абсолютно нікого не здивуєш смачною закускою. Їх можна придбати абсолютно будь де: в їдальні, в кафе, в магазині, і швидко зробити вдома. Однак, усі ці рецепти доволі схожі між собою, зазвичай включають в себе білковий елемент та жир, який робить закуску зручною для нанесення на хліб.

Але так само вони завжди залишаються популярними. А все тому, що це дуже зручно: з ними можна швидко зробити бутерброд рано вранці перед роботою, або поїсти пізно ввечері після важкого трудового дня. Деякі намазки ще й доволі легкі, адже готуються з овочей, а тому легко перетравлюються.

Але в нашому рецепті ми пропонуємо зробити її з сала. Даний продукт має безліч плюсів, але так само і мінусів. Головний — це дуже висока калорійність продукту. Серйозний вміст жиру робить вживання сала на регулярній основі дуже нездоровою звичкою.

Намазка на хліб за 2 хвилини: швидко, доступно, смачно
Намазка на хліб за 2 хвилини: швидко, доступно, смачно

Але посмакувати ним час від часу — це прекрасне рішення, адже в ньому є безліч незамінних кислот, вітамінів та хороший холестерин.

Обов’язково приготуйте цю закуску, адже вона не забере багато часу, а виходить дуже смачною.

З солоного сала можна зробити не тільки звичні бутерброди, для яких достатньо нарізати продукт тонкими скибочками, але і смачну намазку. Для її приготування вам знадобиться зовсім небагато часу.

Інгредієнти

  • Сало солоне – 200 г;
  • мариновані огірки – 3 штуки;
  • часник – 1 зубчик;
  • волоські горіхи – 1 жменя.

Як приготувати смачну закуску з солоного сала

Для цього рецепту можна використовувати як магазинне, і домашнє сало. Наріжте його невеликими кубиками і відправте в блендер, викладіть мариновані огірки до салу, зубчик часнику і волоські горіхи. Подрібніть інгредієнти до однорідної консистенції.

Рецепт найкращої намазки на хліб до святкового столу
Рецепт найкращої намазки на хліб до святкового столу

Можете додати в намазку невелику кількість подрібненої зелені, але це не є обов’язковим. Подавайте закуску в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?