Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Приготування італійської пасти здається доволі не складною справою, але тільки на перший погляд, адже насправді є маса нюансів, які можуть повністю зіпсувати ваш результат, і звести усі старання до нуля.

Паста по-українськи з сердечками та грибами: нова версія страви
Рецепт приготування смачної пасти з вершками та куркою

Незнання деяких нюансів дійсно вельми не бажано явище при приготуванні даної страви. Але ми у нашому рецепті розповімо, як уникнути головних проблем, а також поставити на стіл дійсно смачну пасту. У нашому випадку ми будемо опиратися на вершки та курку. Це доволі прості продукти, жирні, насиченим смаком і прості навіть для новачка.

Найголовнішим викликом стане робота саме з вершками, адже вони можуть збитися в комочок, або взагалі перетворитися на порошок.

Інгредієнти

  • Філе курячого стегна – 400 г;
  • Макарони тальятелле – 250 г;
  • Вершки 20% – 300 мл
  • Вершкове масло – 20 г;
  • Пшеничне борошно – 1 ч.л.;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Свіжа петрушка – 5 г;
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л.;
  • Вода – 2 л;
  • Перець чорний мелений – 1/2 ч.л.;
  • Сир Пармезан – 50 г;
  • Сіль – ⅓ ч.л.

Як приготувати смачну пасту з куркою

Підсолюємо киплячу воду в каструлі, додаємо тальятелле і варимо до готовності. Як правило, готовність макаронів вказується на упаковці.

Нарізаємо дрібно куряче філе, у сковороді на олії обсмажуємо його на сильному вогні. Солимо філе, додаємо вершкове масло та пропускаємо через прес зубчики часнику.

 

Змішуємо в сковороді інгредієнти, висипаємо муку|борошно|, а потім вливаємо вершки. Перемішуємо філе з вершками, додаємо нашатковану петрушку.

Паста по-українськи з сердечками та грибами: нова версія страви
Паста з куркою та вершками

Вливаємо в сметанний соус пару склянок води з-під макаронів. Натираємо на дрібній тертці пармезан і висипаємо в соус. Додаємо макарони до соусу та обсмаженого філе, перемішуємо.

Подавати у гарячому вигляді без будь-яких додаткових інгредієнтів, адже ні соус, ні гарнір для цієї страви не потрібен.

Схожі статті

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.