Макарони, які мама не готувала: рецепт звичайної страви з м’ясом та ресторанною подачею – все по-флотськи

Здавалося, що готувати макарони вміє кожна сучасна господиня, утім, знає всі секретні тонкощі далеко не кожна. Пропонуємо приготувати найпростіші макарони по-флотськи, які подібні до ресторанних.

Макарони по-флотськи вважають однією з оригінальних та доступних в приготуванні страв, які виручають господиню, коли часу обмаль, але родину нагодувати конче необхідно. Ця страва – хороша альтернатива ситно та смачно нагодувати своїх найрідніших, а для приготування знадобляться лише декілька основних інгредієнтів та приблизно 20 хвилин основного часу.

Фарш можна використати будь-який, залежно від смакових звичок всієї сім’ї. Ми підготували покроковий план дій, аби досягти найлегшого шляху в роботі на кухні.

Рецепт звичайної страви з м’ясом та ресторанною подачею

Для цього знадобляться такі інгредієнти:

  • макарони – 450 гр;
  • 2 цибулини;
  • приблизно пів кілограма м’ясного фаршу;
  • 1 морква;
  • сіль, перець мелений чорний, спеції на смак;
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо у вигляді фаршу кладемо смажитися на розігріту сковорідку з олією. Додаємо спеції для м’яса, трішки солі, перцю, час від часу все перемішуючи. Готуємо за помірним вогнем. Далі нарізаємо кубиками цибулю, а коли фарш стане світлим додаємо її до м’яса.
  2. Очищаємо моркву, натираємо на тертці, а потім також перекладаємо до сковорідки. В процесі готування все перемішуємо до повної готовності.
  3. Працюємо з макаронами. Варимо їх, попередньо наливаємо приблизно 2 столові ложки олії. Коли макарони зварилися, проціджуємо їх через друшляк та перекладаємо до окремої посудини. Додаємо до страви по-флотськи засмажку і все перемішуємо.
  4. Майже готові макарони по-флотськи відправляємо до сковорідки, прогріваємо їх разом з м’ясом та іншими інгредієнтами до 7 хвилин. Подавати можна зі свіжою зеленню, майонезом, кетчупом чи гірчицею. Всім смачного!

    Рецепт звичайної страви з м’ясом та ресторанною подачею

Схожі статті