Готуємо англійський сніданок для родини королів: рецепт простий, а витрати незначні – таку яєчню точно не їли

Бажаєте ситно поснідати, але набридло готувати яєчню по стандартному рецепту? Ми пропонуємо швидко, за допомогою наших підказок приготувати англійський сніданок, аби набратися сил та енергії

Англійська кухня славиться своєю аристократичністю, яка знайома нам з багатьох розповідей того часу. Утім, наразі процвітає ера новітніх технологій, все змінилося і тепер кожен, хто має натхнення та бажання спробувати щось смачне, може натрапити на потрібний рецепт в Інтернеті та спробувати приготувати бажане.

Яєчня по-британському стилю традиційно містить смажені яйця, квасолю, бекон, ковбаски, гриби, помідори та грінки, однак склад страви може змінюватися або доповнюватися в залежності від ваших смакових побажань.

Інгредієнти, які потрібні для приготування:

  • 4 яйця;
  • банка квасолі (можна брати звичайну та томатну);
  • 4 шт. ковбасок;
  • шматочки бекону, теж 4;
  • 150 грибів (взяли печериці);
  • 4 шматки хліба;
  • помідори, 2 для цієї порції буде достатньо.

Спосіб приготування:

Для початку приготуйте квасолю. Нагрійте її в каструлі або у спеціальній посудині в мікрохвильовій печі.

Обсмажуємо ковбаски на сковорідці з обох сторін до готовності та бекон, який в результаті смаження має вийти зі хрусткими краями.

Далі паралельно на іншій пательні можна обсмажувати печериці. Важливо не помішувати їх до того часу, поки вони з однієї сторони не стануть коричневого відтінку. На тій самій сковорідці, де готували гриби відразу ж смажимо помідори, які попередньо нарізали у вигляд кілець.

При готовності всіх інгредієнтів займіться подачею страви. Викладіть всі продукти на тарілку, а останньою чергою радимо смажити яйця до стану, аби жовтки залишалися рідкими, далі солимо та кладемо до тарілки. Також не забудьте покласти грінки. Всім смачного!

Англійський сніданок для родини королів

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.