Рецепт ніжного сирного крем-супу з шампіньйонами: ця перша страва неодмінно стане вашою улюбленою

Плануєте приготувати смачний обід для сім'ї чи щось особливе для себе? Сирний крем-суп з шампіньйонами стане чудовим варіантом! Ця страва не лише смачна, а й дуже ситна і проста в приготуванні.

Пропонуємо вам відкрити для себе нову та надзвичайно смачну страву – сирний крем-суп з шампіньйонами. Цей рецепт поєднує в собі неперевершений смак ніжного вершкового сиру і аромат грибів. Процес приготування є досить простим, а смак та якість може позмагатись з французькими ресторанами.

Інгредієнти (на 3 порції):

  • Вершковий сир – 120 г
  • Шампіньйони – 300 г
  • Вершки 20% – 100 мл
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – на свій смак
  • Чорний перець мелений – на свій смак
  • Часник сушений мелений – 0,5 ч. ложки
  • Масло рослинне – 2 ст. ложки
  • Зелень свіжа (для подачі, за бажанням) – на свій смак
  • Вода – 1,5 л
Найкращий рецепт сирного крем-супу з шампіньйонами: ніжний та ситний
Найкращий рецепт сирного крем-супу з шампіньйонами: ніжний та ситний

Покроковий Рецепт:

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Чистимо картоплю, ріпчасту цибулю та моркву. Наріжте картоплю на середні за величиною шматочки. Для нарізання моркви оберіть будь-яку зручну для вас форму (кубики, соломка, кільця, напівкільця) або ж можна натерти за допомогою терки з великими отворами. Цибулю та шампіньйони наріжте невеликими шматочками.

Смажимо овочі. Розігрійте сковороду, додайте рослинну олію і смажте нарізані овочі протягом 10 хвилин на середньому вогні (періодично помішуйте).

Варимо суп. Перекладіть овочі в каструлю, додайте 1,5 л теплої води і варіть на помірному вогні протягом 25-30 хвилин. Після цього додайте до каструлі вершковий сир. Влийте вершки, додайте сіль, чорний мелений перець і сушений часник на свій смак. Перемішайте і варіть ще протягом 7-8 хвилин.

Найкращий рецепт сирного крем-супу з шампіньйонами: ніжний та ситний
Найкращий рецепт сирного крем-супу з шампіньйонами: ніжний та ситний

Для завершального етапу приготування сирного крем-супу знадобиться ручний блендер. Занурте його в суп та ретельно збийте усі інгредієнти до однорідної маси. Продегустуйте суп та в разі потреби врегулюйте смак за допомогою спецій чи солі.

Розлийте сирний крем-суп з шампіньйонами по тарілках, якщо є бажання, прикрасьте страву свіжою зеленню. Подавайте крем-суп до столу гарячим, можна подавати з грибочками та сухариками. Смачного!

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.