Наготувала гору, а з’їли за 2 хвилини: чудова закуска з курячого філе, що рятує, коли гості на порозі

Соковита та апетитна закуска з курячого філе чудово прикрасить Ваш вечір. А простота її приготування позбавить від зайвого клопоту на кухні.

Курка досить простий інгредієнт, який досить швидко обробляється та готується. Хазяйки вміють готувати безліч страв з цим продуктом. Це не дивно, адже, крім того, що курку готувати зручно, вона є досить бюджетним варіантом смачної вечері або обіду.

Сьогодні пропонуємо приготувати смачну закуску з курки, яку можна подавати як окрему страву, так і доповнювати різноманітними гарнірами, або соусами. Готується вона швидка та легко, без зайвого клопоту та заморочок. Також, Ви можете експериментувати зі спеціями. Додавайте ті приправи, що Вам до смаку.

Інгредієнти

  • Куряче філе – 3 штуки (800 грамів)
  • Сметана – 100 грамів
  • Соєвий соус – 30 мілілітрів
  • Гірчиця – 1 столова ложка
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сіль, паприка
  • Яйце – 1 штука
  • Борошно – 2-3 столові ложки

Рецепт приготування

Куряче філе нарізаємо на шматочки середнього розміру. Маринуємо курку.Для цього змішуємо сметану, соєвий соус, гірчицю та яйце. Солимо, додаємо паприку та гарно перемішуємо. Залишаємо грудку в маринаді приблизно на 20 хвилин при кімнатній температурі.

Рецепт приготування простої закуски з курячого філе
Рецепт приготування простої закуски з курячого філе

Після цього до миски додаємо борошно, таким чином, наш маринад перетвориться у кляр. Гарно перемішуємо. Залишається обсмажити філе. Розігріваємо сковорідку, наливаємо рослинну олію. Смажимо на середньому вогні до золотавої скоринки, буквально по 2-3 хвилини з кожного боку. головне не перетримайте курку на вогні, бо вона буде сухувата. Подавати можна з будь-яким соусом. Підійде й кетчуп, й майонез, й часниковий, обирайте той, що вам найбільше до вподоби. Смачного.

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.