Ідеальна вечеря: рецепт ніжного сирного супу з курячим мʼясом – і новачку під силу приготувати цю страву

В холодну зимову днину хочеться посмакувати смачною гарячою стравою, яка і зігріє, і втамує голод. Пропонуємо приготувати суп та додати до нього плавлений сир, аби результат вас приємно вразив.

Погодьтеся, але хочеться здивувати родину простою стравою, але з новим смаком. Суп з плавленим сиром та курячим м’ясом ідеальний варіант, аби швидко та ситно нагодувати себе та своїх рідних, а ще додати нотку оригінальності.

Для страви необхідно взяти всі ті самі інгредієнти, що й на звичайний суп, утім, додавши плавлений сир, відчуєте ніжний смак та неймовірний аромат. Покрокові дії з процесу приготування, вам у цьому допоможуть.

Рецепт ніжного сирного супу з курячим мʼясом

Інгредієнти

  • 500 г курячого філе
  • 2 пачки плавленого сиру
  • 4 картоплі середнього розміру
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • Пучок зелені (до свого смаку)
  • Сіль, перець мелений чорний (до свого смаку)

Приготування

Спочатку працюємо з м’ясом. Промийте куряче філе та поріжте його на шматочки, можна порізати невеличкими кубиками.

Нарізане філе кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою та ставимо варитися на маленький вогонь, приблизно на півгодини.

Поки вариться м’ясо, ми не гаємо часу. Чистимо цибулю та дрібно її нарізаємо, потім очищаємо моркву та натираємо на дрібній тертці.

Робимо засмажку. В сковорідку кладемо вершкове масло (або ж трішки наливаємо соняникової олії), довівши його до гарячого стану, а далі помістіть туди щойно нарізану цибулю та натерту моркву. Готуємо на маленькому вогні приблизно 3-4 хвилини й не забуваємо помішувати.

Під час приготування засмажки, чистимо та нарізаємо картоплю. Коли засмажка буде готова, додайте її до м’яса, яке вариться на плиті.

Порізану картоплю теж відправляємо до м’яса із засмажкою. Далі нарізаємо плавлені сирки у вигляд середніх кубиків. Варто обирати якісні сири, аби вони добре розчинилися в супі.

Помийте зелень, дрібно її наріжте. У страву додайте сіль, перець, можна скористатися спеціями для супу, а далі помістіть плавлені сирки, які варимо до повного розчинення.

В самому кінці приготування додаємо зелень, вимикаємо страву, насипаємо до тарілок та подаємо на стіл. Всім смачного!

Аромат смакоти зачарує рецептори: готуємо ніжний сирний суп з копченими ковбасками
Рецепт ніжного сирного супу з курячим мʼясом

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.