Рецепт ситного супу з м’ясом та квасолею: смачна перша страва, яка заслуговує на увагу справжніх гурманів

Якщо ви плануєте приготувати смачний та ситний обід для родини, спробуйте рецепт нашого супу. Суп-гуляш з квасолею легко приготувати самостійно, а смак та аромат вас неодмінно вразять.

Інгредієнти:

Основні:

  • Філе свинини 400 г
  • Картопля – 400 г (3 шт.)
  • Червона консервована квасоля – 150 г
  • Червоний болгарський перець – 220 г (1 шт.)
  • Помідори – 150 г (1 шт.)
  • Морква – 85 г (1 шт.)
  • Цибуля ріпчаста – 90 г (1 шт.)
  • Паприка мелена – 1 ч. ложка
  • Рослинна олія – 60 мл
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Чорний перець мелений – 1/4 ч. ложки
  • Зелень на свій смак – 20 г
  • Вода – 1,5 л

Приготування:

Підготуйте необхідні продукти. Філе свинини наріжте невеликими шматочками. Почистьте та наріжте ріпчасту цибулю, моркву та болгарський перець кубиками.

Рецепт найкращого супу з м'ясом та квасолею на обід
Рецепт найкращого супу з м’ясом та квасолею на обід

Обсмажуємо м’ясо: У каструлі з товстим дном розігрійте половину рослинної олії, викладіть м’ясо та обсмажте протягом 7-8 хвилин. Пересипте обсмажене м’ясо з каструлі в миску.

Обсмажуємо овочі: Додайте залишок рослинної олії до каструлі в якій смажилась свинина. Сюди ж викладіть цибулю та обсмажте протягом 1-2 хвилин. Додаємо моркву та обсмажте ще 2-3 хвилини. Потім додайте болгарську паприку і обсмажте 3-4 хвилини.

Тушкуємо м’ясо та овочі: Помідори наріжте середніми за розміром кубиками та додайте до овочів, тушкуйте протягом 1-2 хвилин. Поверніть раніше обсмажене м’ясо до каструлі та накрийте кришкою. Тушкуйте м’ясо з овочами протягом 25-30 хвилин на невеликому вогні. Якщо м’ясо прилипатиме до дна каструлі, додайте 50 мл води.

Рецепт найкращого супу з м'ясом та квасолею на обід
Рецепт найкращого супу з м’ясом та квасолею на обід

Підготовка картоплі: Картоплю почистьте і наріжте невеликими за розміром кубиками. Відправте картоплю до каструлі. Влийте до каструлі з усіма інгредієнтами 50 мл води, додайте сіль і чорний мелений перець. Тушкуйте 35-40 хвилин.

Завершальний етап: Додайте паприку та консервовану квасолю. Долийте 1,5 л води та доводимо до кипіння. Варіть суп-гуляш 10-15 хвилин. Додайте подрібнену зелень, перемішайте і вимикайте вогонь. Дайте супу настоятися приблизно 10 хвилин.

Розлийте першу ставу по тарілках і подавайте до столу. Суп-гуляш зі свинини та квасолі готовий, смачного!

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.