Рецепт томатного крем-супу з фрикадельками: перед такою смакотою ніхто не зможе встояти

Томатний крем-суп із соковитими фрикадельками стане справжнім відкриттям для шанувальників гарячих перших страв. Цей суп стане чудовим варіантом для смачного та ситного обіду.

Інгредієнти:

  • Помідори консервовані у власному соку – 500-600 г
  • Фарш м’ясний – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 110 г (1 шт.)
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Оливкова олія – 45 мл
  • Хліб білий – 2 скибочки
  • Вершки – 100 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 30 г
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Чорний мелений перець – 1/4 ч. ложки
  • Зелень – на свій смак
  • Вода – 1 л

Приготування:

Підготуйте всі необхідні продукти.

Рецепт томатного крем-супу з обсмаженими фрикадельками
Рецепт томатного крем-супу з обсмаженими фрикадельками

Приготування основного бульйону: Цибулю і часник почистьте та дрібно наріжте. У великій каструлі з товстим дном розігрійте 15 мл оливкової олії. Обсмажте цибулю та часник до прозорості протягом 5 хвилин. Додайте консервовані помідори та готуйте 2-3 хвилини. Залийте усі інгредієнти водою, доведіть до кипіння і варіть протягом 20 хвилин.

Приготування фрикадельок: Зелень подрібніть. У миску з фаршем додайте замочений у воді хліб, частину подрібненої зелені, яйце, сіль та мелений перець. Добре замісіть фарш. З готового фаршу сформуйте середні за розміром фрикадельки (мокрими руками). За необхідності додайте панірувальні сухарі, якщо фарш виявиться рідким.

Обсмаження фрикадельок: В сковороді розігрійте 30 мл оливкової олії, що залишилась та обсмажте фрикадельки до золотистої скоринки протягом 8-10 хвилин.

Рецепт томатного крем-супу з обсмаженими фрикадельками
Рецепт томатного крем-супу з обсмаженими фрикадельками

Приготування томатного крем-супу: За допомогою ручного блендера збийте готовий томатний суп. Поверніть каструлю із супом на вогонь, додайте обсмажені фрикадельки, додайте сіль та перець на свій смак. Доведіть до кипіння та варіть ще 5 хвилин.

Додавання вершків та зелені: Влийте вершки до каструлі з супом, прогрійте 1-2 хвилини і вимикайте вогонь. Додайте зелень, що залишилась.

Томатний крем-суп із фрикадельками готовий, смачного!

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.