Як приготувати сирний суп з фрикадельками: швидкий обід для всієї сімʼї – неймовірно смачно і корисно

Світовим шедевром є традиційний сирний суп, приготований у глиняних горщиках. Страва готується дуже просто, хоча на перший погляд здається, що на його приготування піде чимало часу, але це не так.

На сьогоднішній день існує безліч видів супів, і кожен з них має свій шарм, смак, вигляд і аромат. Один з найкрасивіших і ніжніших з них суп із плавленим сиром, який є більш просунутим варіантом молочного супу з дитинства.

Саме з вершкового плавленого сиру виходить найсмачніший із них. До нього можна додавати будь-які інгредієнти з тих, що улюблені саме вами, а фрикадельки, маючи свій особливий чарівний запах і присмак, ще більше прикрасять суп. Ще можна додати м’ясо, овочі на ваш вибір, зелень, сухарики та спеції до смаку. Обов’язково спробуйте приготувати вершковий суп із плавленим сиром за цим рецептом, адже він дуже легкий, швидкий і порадує всю родину.

Варто відмітити, що особливою популярністю він користується у дітей, які зазвичай важко погоджуються на споживання супу. Для багатьох мам це справжня проблема — вмовити дитину з’їсти першу страву, але з даним рецептом ситуація значно поліпшиться і ви відчуєте це одразу.

Якщо у вашій сім’ї люблять спеції, не бійтеся додавати їх у до супу, адже вони нададуть нових відтінків смаку і зроблять його ще ароматнішим.

Суп за таким рецептом виходить дуже смачний та ароматний. Рекомендую доповнити такий супчик часниковими грінками, приготовленими в духовці.

Інгредієнти

  • Фарш курячий – 500 г;
  • Картопля – 5 шт;
  • Морква – 1 шт;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • Печериці – 300 г;
  • Яйце – 1 шт;
  • Сир вершковий – 180 г;
  • Спеції та зелень.

Рецепт сирного супу з фрикадельками

З’єднайте фарш з улюбленими спеціями, яйцем і попередньо очищеною і подрібненою цибулею. Сформуйте фрикадельки зручної вам величини.

Готуємо смачний суп з плавленим сиром та курячим мʼясом
Готуємо смачний суп з плавленим сиром

Обсмажте на вершковому маслі цибулю з грибами, морквою, картоплею, потім залийте гарячою водою і доведіть до кипіння.

Рецепт сирного супу на обід
Рецепт сирного супу на обід

Як тільки вода закипить, додайте м’ясні кульки, сир та спеції на свій розсуд. Готуйте доти, поки картопля повністю не звариться.
Готову страву кулінарний блогер рекомендувала прикрасити зеленню.

Схожі статті