Готую швидко та без зайвих зусиль: простий та ситний суп з пельменями, що зводить з розуму чоловіків

Полюбляєте поласувати пельменями? Тоді цей рецепт для вас. Неймовірно ароматний та ніжний суп на швидку руку, від якого у захваті буде вся родина.

Якщо ви звикли просто варити або обсмажувати пельмені, то цей рецепт для вас. Ми розповімо, як можна незвичайно приготувати улюблені пельмені. На вас чекає дуже смачний суп з пельменями на швидку руку, який виручить вас і здивує ваших рідних.

Інгредієнти

  • Пельмені – 400 грамів;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Морква – 1 штука;
  • Вершкове масло – 30 грамів;
  • Картопля – 4 штуки;
  • Плавлені сирки – 4 штуки;
  • Сіль, перець – на свій смак;
  • Хмелі-сунелі – 2 грами;
  • Вода – 1,5 літра.

Рецепт приготування

Дві невеликі, або одну велику цибулину нарізаємо дрібним кубиком. У каструлі з товстим дном розтоплюємо шматочок вершкового масла та відправляємо у каструлю цибулю. На терці натираємо моркву. Коли цибуля стане золотистого кольору додаємо до неї моркву. Смажимо до готовності.

Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч
Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч

Чистимо та нарізаємо картоплю кубиком та відправляємо до засмажки. Обсмажуємо все разом, додаємо сіль, перець та хмелі-сунелі. 2 хвилини обсмажуємо все зі спеціями. Потім наливаємо воду. Замість води, можна використати курячий бульйон, але й без нього страва матиме насичений смак та яскравий аромат.

Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч
Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч

Доводимо до кипіння та варимо на невеликому вогні 20 хвилин. Плавлені сирки нарізаємо невеликим кубиком, так вони скоріше розтануть. Також, можна використовувати м’який плавлений сир. Відправляємо їх у каструлю. Коли сирки розтануть, додаємо основний інгредієнт – пельмені.

Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч
Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч

Проварюємо суп 3-5 хвилин, поки пельмені не стануть м’якими та додаємо зелень. Можна використати петрушку або кріп, проте якщо свіжої зелені немає, додайте трохи прованських трав, вони дуже ароматні та тільки покращать смак страви. Суп готовий, можна подавати. Смачного.

Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч
Рецепт приготування супу з пельменями нашвидкоруч

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.