Не суп, а справжня смакота: улюблений рецепт солянки, що не змінюється у моїй родині вже чимало років

М'ясна солянка виходить дуже та ситною. Це не просто суп, а справжнє кулінарне мистецтво. А різноманітність м'яса та ковбаси робить її незрівнянно смачною й ароматною.

Інгредієнти

  • Свинина – 400 грамів;
  • Картопля – 5 штук;
  • Ковбаса варено-копчена – 200 грамів;
  • Курятина копчена – 250 грамів;
  • Сосиски мисливські – 3 штуки (невеликі);
  • Маслини – 100 грамів;
  • Огірок солоний – 5 штук;
  • Цибуля – 3 штуки;
  • Томатна паста – 3 столові ложки;
  • Розсіл з огірків – 100 мілілітрів;
  • Соняшникова олія – 3 столові ложки;
  • Вода – 4 літри;
  • Лавровий лист – на свій смак;
  • Духмяний перець – на свій смак.

Рецепт приготування

Свинину ставимо варитися у велику каструлю на 1 годину. Для аромату додаємо лавровий лист та духмяний перець. Можна покласти у бульйон цілу цибулину, це не завадить, а лише прикрасить його смак. Не забудьте зняти пінку коли вода закипатиме.

Простий рецепт дуже смачної домашньої солянки
Простий рецепт дуже смачної домашньої солянки

Потрібно підготувати ковбаски. Нарізаємо кружечками мисливські ковбаски, кубиком ковбасу та копчену курку. Цибулю нарізаємо кубиком та обсмажуємо на пательні до напівпрозорого кольору. Всипаємо все м’ясо до цибулі та смажимо ще 2 хвилини. Додаємо порізані солоні огірки. Все перемішуємо. Додаємо томатну пасту та трохи води, тушкуємо приблизно 5 хвилин.

Простий рецепт дуже смачної домашньої солянки
Простий рецепт дуже смачної домашньої солянки

Готову свинину дістаємо з бульйону. Його проціджуємо та повертаємо на вогонь. Засипаємо очищену та нарізану кубиком картоплю. Варимо до готовності. М’ясо нарізаємо смужками. Маслини розрізаємо навпіл. Коли картопля звариться перекладаємо все, що в нашій сковорідці, м’ясо та маслини до каструлі. Додаємо розсіл з огірків та чорний перець. Скуштуйте, та додайте солі, якщо за вашим смаком її замало. Доводимо до кипіння й можна їсти. Страву можна прикрасити зеленню. Смачного.

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.