Сирний крем-суп з хитринкою від Клопотенка: такої смакоти не куштував навіть Ектор з МастерШеф. Відеорецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування надзвичайно смачного сирного крем-супу. Окрім глибокого смаку та ніжної консистенції, перша страва також вирізняється красивою презентацією!

Пропонуємо переглянути наш покроковий відеорецепт сирного крем-супу! Приготування не потребує багато часу та сил, а результат, дійсно, вражає!

 

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт. (великі)
  • Морква – 4 шт. (середні)
  • Курячі гомілки/стегна/крильця – 4 шт.
  • Вершковий сир – 350 г (Найкраще підійде Філадельфія)
  • Тертий твердий сир – на свій смак
  • Соняшникова олія

Для прикраси:

  • Помідори Чері
  • Зелень

Приготування:

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулю очистьте від шкаралупи та наріжте дрібним кубиком. Поставте каструлю на плиту, влийте трохи соняшникової олії та додайте цибулю. Смажте цибулю до золотистості.
  2. Моркву вимийте та очистьте від шкірки та зайвих частин. Наріжте повздовж, а потім півкільцями. Всі попередні кроки повторіть з усіма морквинами. Додайте до готової цибулі, перемішайте та обсмажте протягом 2 хвилин.
  3. Далі часник, очистьте 2 зубчики від шкірки, притисніть ножем та дрібно наріжте кубиком. Додайте до моркви та смажте ще 2 хвилини, час від часу помішуйте, бо часник дуже швидко горить.
  4. Картоплю очистьте та добре промийте. Наріжте спочатку на слайси, а потім кубиком. Розмір кубиків не має значення, всі овочі будуть перебиватись блендером в пюре. Нарізану картоплю додайте в каструлю. Добре перемішайте усі інгредієнти між собою та смажте протягом 2 хвилин.

    Найкращий сирний крем-суп за рецептом Євгена Клопотенка
    Найкращий сирний крем-суп за рецептом Євгена Клопотенка
  5. Наступним йде м’ясо, за бажанням зніміть з нього шкірку. Після цього додайте до обсмажених овочів.
  6. Влийте в каструлю з усіма інгредієнтами воду, вона повинна покрити овочі, проте слідкуйте за тим, щоб води не було надто багато, бо тоді суп вийде дуже рідким і не матиме кремову консистенцію. Накрийте кришкою та залиште варитись на середньому вогні до готовності м’яса, близько 20-25 хвилин. Коли м’ясо приготується, перекладіть його на тарілку, воно знадобиться пізніше.
  7. Перебийте овочі ручним блендером до консистенції пюре, для цього знизьте вогонь до мінімуму та занурте блендер. Після того, як маса стане однорідною, частинами додайте вершковий сир та продовжуйте збивати.
  8. Далі за бажанням додайте твердий тертий сир, він створить ефект тягучості, але подавайте страву гарячою. Після того як суп охолоне, він повернеться до кремової консистенції.
  9. Розлийте суп по тарілках, зверху додайте шматочки курки, а за бажанням прикрасьте страву помідорами Чері та зеленню. Смачного!
Найкращий сирний крем-суп за рецептом Євгена Клопотенка
Найкращий сирний крем-суп за рецептом Євгена Клопотенка

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.