Жменька фаршу, гречки і 30 хвилин часу: як зварити 4 літри насиченого і ситного супу. Вистачить на довго

Рекомендуємо приготувати незвичайний, але смачний та ситний розсольник із гречкою. Приготувати його ви можете на сімейний обід як першу страву, щоб ніхто з ваших членів сім'ї не залишився голодним.

Для його приготування використовуються дуже бюджетні та доступні інгредієнти, які можна купити в кожному продуктовому магазині. Такий суп ви також можете приготувати з риби або замінити огірки на кислу капусту і він вийде не менш смачним. У ньому міститься дуже багато вітамінів, білків та інших корисних речовин, необхідні стабільної роботи людського організму. Також він виходить досить низькокалорійним, тому чудово підійде для людей, які дотримуються дієти, але хочуть смачно і ситно поїсти не на шкоду своїй фігурі.

Якщо заздалегідь приготувати бульйон, то суп готується дуже швидко і просто, тому з його приготуванням не повинно виникнути.

Інгредієнти

  • Бульйон – 2 літри
  • Фарш – 200 г
  • Гречана крупа – 120 г
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт
  • Зелена цибуля – 1 шт
  • Картопля – 2 шт
  • Огірок солоний – 2 шт
  • Томатна паста – 2 ст.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • кріп – 1 пучок
  • Соняшникова олія – 30 мл
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачний суп

Заздалегідь готуємо бульйон, проціджуємо його та витягаємо з нього мʼясо. Моркву чистимо, подрібнюємо на великій тертці та перекладаємо у глибоку ємність. Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо невеликими шматочками у вигляді кубиків і також відправляємо в ємність до моркви.

Суп-гамбургер: рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід
Рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід

Цибулю і солоні огірки також ріжемо невеликими шматочками кубічної форми і кладемо до підготовлених овочів.

Ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї трошки рослинної олії та добре розігріваємо. На добре розігріту сковороду кладемо цибулю та обсмажуємо її до золотистого кольору. Тепер додаємо цибулю з морквою, обсмажуємо постійно помішуючи та додаємо фарш і томатну пасту. Все добре змішуємо, готуємо близько 5 хвилин і додаємо огірки. Готуємо кілька хвилин після чого знімаємо сковороду з вогню.

Тепер бульйон ставимо на вогонь і даємо йому закипіти. За цей час чистимо картоплю і ріжемо невеликими шматочками. Гречану крупу промиваємо під проточною водою до того часу, поки вода стане прозорою. У киплячий бульйон кладемо приготовлену заправку, картоплю та гречану крупу. Все це солимо, перчимо на смак і додаємо цукор. Щільно накриваємо каструлю кришкою і готуємо розсольник 15 хвилин.

Як приготувати смачний суп зі звичайної рибної консерви
Приготування смачного супу

Суп з гречкою готовий, знімаємо його з вогню та розливаємо по порціях.

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.