Гороховий суп вийде в мільйон разів смачнішим: рецепт, який змусить близьких облизувати свої тарілки

Гороховий суп часто недооцінюють як самі господині, так і любителі смачно поїсти. В чому насправді секрет даної страви? Усі секрети дізнайтеся в нашій статті.

Вважається, що найкращий гороховий суп готується з копченими м’ясними інгредієнтами. І це цілковита правда. Однак, така страва зовсім не виходить бюджетною, вимагає уважності та дотримування технології приготування. А що саме треба зробити?

Пропонуємо вам рецепт неймовірного горохового супу, який готується буквально за півгодини, і обов’язково виходить смачним.

Інгредієнти

  • Ковбаски мисливські — 4 штуки
  • Горох — 1 стакан
  • Картопля — 4 штуки
  • Цибуля — 2 штуки
  • Морква — 2 штуки
  • Спеції — на смак
  • Сіль — на смак
  • Перець чорний мелений — на смак
  • Рідкий дим — 1 столова ложка
  • Сухарики — 200 г
  • Часник — 1 головка
  • Олія оливкова — на смак

Як приготувати дійсно смачний гороховий суп

Для початку необхідно підготувати усі овочі. Добре їх миємо та чистимо. Цибулю подрібнюємо. Моркву натираємо на терці. Бажано мілко. Картоплю подрібнюємо на квадратики.

Секрет приготування ідеального горохового супу
Секрет приготування ідеального горохового супу

Мисливські ковбаски ділимо та обсмажуємо на сковороді. Горох добре промиваємо, заливаємо водою та ставимо варитися на середньому вогні. Час від часу знімаємо пінку. Вода має бути прозорою.

Тим часом обсмажуємо цибулю, а коли вона стане золотавою, вносимо моркву та смажимо до готовності. Коли горох буде м’який, але ще не перетворився на кашу, вносимо картоплю, добре солимо. Вносимо цибулю та моркву.

Ситний гороховий суп як у Олени Мозгової
Ситний гороховий суп

Варимо до готовності, добре перчимо, вносимо спеції. На останньому етапі додаємо ковбаски, а також рідкий дим.

Ситний гороховий суп як у Олени Мозгової
Рецепт приготування горохового супу

Для того, щоб зробити сухарики, подрібнюємо хліб на кубики, збризкуємо олією та пропускаємо через прес часник. Усе добре перемішуємо та ставимо в духовку. Час та температура залежить від особливостей вашої техніки. Подаємо суп до столу разом з сухариками. За бажанням можна також внести зелень, але необхідно її проварити впродовж 10 хвилин перед тим, як вимкнути вогонь.

Подавати в гарячому вигляді.

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.