Смачно, доступно, по-домашньому: рецепт святкового салату, що перевершить все інше на столі – є м’ясо та овочі

Наближається свято з найріднішими та друзями, а ви досі не вигадали, який салат прикрасить ваше застілля? Тоді ми підготували простий рецепт святкового салату, що стане родзинкою посиденьок.

Так, без салатів багато українців не можуть уявити свій святковий стіл, адже вони ладні смакувати до будь-яких гарячих частувань, а ще можуть слугувати окремою стравою. В їхньому приготуванні немає нічого складного, а якщо попрацювати трішки над презентацією, то зможете вдвічі здивувати ваших гостей.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • 300 г копченого філе курки;
  • 2 шт. квашених огірків;
  • 150 г сиру;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 230 г консервованої кукурудзи;
  • консервовані ананаси (для цього салату беремо 3 кільця);
  • 2 столові ложки йогурту;
  • 2 маринованих огірків невеликих розмірів;
  • трішки петрушки для краси й запаху та часник;
  • сіль, перець до смаку.

Спосіб приготування:

Спочатку наріжте на невеличкі кубики куряче філе. Так само нарізаємо огірки. Далі візьміть свій улюблений твердий сир та наріжте шматками теж у вигляді кубиків, аби все виглядало однаковим.

Додайте поряд з усім нарізаним консервовану кукурудзу, попередньо зливши воду. Візьміть 3 кільця консервованих ананасів та подрібніть на трішки дрібніші шматочки, чим всі інші інгредієнти.

Рецепт святкового салату, що перевершить все інше на столі

Далі займаємося приготуванням соусу. В окремій посудині разом змішайте 2 столові ложки майонезу та 2 столові ложки йогурту натурального. Далі до них до смаку додаємо нарізану петрушку та трішки нарізаного часнику. Потім посоліть, поперчіть та все гарно перемішайте.

Святковий салат, що перевершить все інше на столі

Всі інгредієнти святкового салату змішайте разом та поставте в холодильник, аби трішки його охолодити та дати настоятися. При його подаванні, для гарного вигляду можна викласти салат шарами, а зверху та біля нього прикрасити все зеленню. Всім смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!