Набагато смачніше, ніж олів’є: салат “Королівський” з крабовими паличками і сухариками з дуже ніжним смаком

Салат "Королівський" - страва, що поєднує в собі лиш найкращі інгредієнти. Крабові палички, сухарики та ніжний соус надають йому особливого смаку та апетитного вигляду. Приготуйте незвичну новинку!

В улюбленій кулінарній колекції кожної господині завжди знайдеться місце для страв, які виділяються неповторним смаком, ефектним виглядом та легкістю в приготуванні. Пропонуємо вам спробувати один з таких рецептів – салат “Королівський”. Окрім ніжного смаку, страва виглядає дуже апетитно. Якщо традиційне олів’є набридло і ви шукаєте чудовий салат для святкового столу або просто бажаєте потішити себе та близьких чимось особливим – салат “Королівський” стане ідеальним вибором.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • Крабові палички – 240 г
  • Твердий сир – 300 г
  • Курячі яйця – 4 шт.
  • Сухарики – 100 г
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Лимон – 0,5 шт. (знадобиться тільки сік)
  • Майонез – на свій смак
Рецепт салату Королівський: крабові палички, сухарики та ніжний соус
Рецепт салату Королівський: крабові палички, сухарики та ніжний соус

Приготування:

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Розпочніть з нарізання крабових паличок. Оберіть зручну для вас форму, це може бути мілкий кубик, або кільця.

Наступним кроком є приготування яєць. Варіть їх протягом 10-12 хв. у киплячій воді. Після цього зачекайте, доки вони охолонуть та звільніть від шкаралупи. Наріжте яйця на кубики.

Натріть твердий сир на тертці з великими отворами. Зубчики часнику почистьте і роздавіть за допомогою пресу для часнику.

Усі інгредієнти перекладіть до салатниці. Відкрийте пачку сухариків та додайте їх у тарілку до всіх компонентів “Королівського” салату. Полийте вміст салатниці лимонним соком та заправте майонезом (додавайте на свій смак). Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

Ваш “Королівський” салат з крабовими паличками та сухариками готовий.

Подавайте салат до святково столу, гостям неодмінно сподобається!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!